ADN-ul criminalului olandez, găsit pe trupul fetei de 11 ani pe care a ucis-o

26.09.2019, 17:36
ADN-ul olandezului a fost găsit pe trupul fetiței

ADN-ul criminalului olandez a fost găsit pe trupul fetei de 11 ani din Gura Șuții pe care a ucis-o. Informația a fost confirmată oficial astăzi de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.

Autoritățile au dezvăluit, astăzi, că au adunat mai multe dovezi care îl incriminează pe Johannes Visscher în cazul răpirii și uciderii Adrianei Mihaela Fieraru, din Gura Șuții, Dâmbovița. 

ADN-ul criminalului olandez, descoperit pe trupul fetei de 11 ani

ADN-ul principalului suspect a fost descoperit pe trupul micuței pe care a abuzat-o și ucis-o. 

„În cursul zilei de astăzi, 26 septembrie 2019, procurorii Secției de urmărire penală și criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție au primit rezultatele primelor determinări genetice efectuate în cauza Gura Șuții privind uciderea unei minore, iar acestea indică faptul că probele biologice prelevate cu ocazia cercetărilor la fața locului aparțin persoanei de cetățenie olandeză suspectată de săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, agresiune sexuală și omor calificat”, scrie în comunicatul emis de Parchet. 

Criminalul a plecat din România pe 21 septembrie, la doar o zi după ce a răpit-o și a ucis-o pe Adriana. Bărbatul de 47 de ani a fost surprins de camerele de supraveghere din aeroport, iar în momentul în care a ajuns în Olanda a realizat că este urmărit pe autostradă de poliție, așa că s-a sinucis.