Adina Asăvoaie, fetița săracă din Glina, are acum o viață de invidiat. Cum s-a schimbat după ce a devenit celebră

05.05.2020, 15:02
Adina Asăvoaie, fetița săracă din Glina, are acum o viață de invidiat. Cum s-a schimbat după ce a devenit celebră
Adina Asăvoaie, fetița săracă din Glina, are acum o viață de invidiat

Povestea Adinei Asăvoaie, fetița săracă din Glina, a impresionat o lume întreagă. Frumusețea răpitoare a scos-o din anonimat, iar acum are o viață de invidiat.

Adina Asăvoaie, fetița săracă din Glina, are acum o viață de invidiat

Adina Asăvoaie are doar 13 ani, însă chipul angelic a transformat-o peste noapte într-o celebritate.

Cazul dramatic al fetiței a fost făcut public acum câțiva ani, dar nimic nu s-a schimbat la vreme respectivă! Adina Asăvoaie locuia alături de cei frați ai săi în condiții greu de descris, la o aruncătură de băț de groapa de gunoi Glina. Mama lor a fost nevoită să îi crească singură, dintr-un salariu de femeie de serviciu de 800 de lei și din alocația celor mici, de 600 de lei.

‘I-am crescut împreună cu soţul, care acum trei ani a murit şi am rămas singură cu ei. M-am angajat şi muncesc pentru ei’, povestea mama copiilor.

Din fericire, viața Adinei s-a schimbat radical în luna ianuarie a acestui an, după ce a apărut într-un pictorial de excepție al revistei VIVA! După ce a acceptat să facă un pictorial de modă, Adina Asăvoaie a început să primească oferte din partea agențiilor de modelling.

În plus, Adina a apărut pentru prima dată la tv, alături de mama ei , la emisiunea „Răi, da’ buni”. Adolescenta nu a fost asaltată doar de oferte de joburi, ci ci și de oferte de ajutor, venite atât de la oameni simpli, cât și de la vedete.

Adina Asăvoaie, fetița săracă din Glina, are acum o viață de invidiat! Ea visează să devină un model celebru și să își ajute frații și mama să iasă din sărăcie.

 

citește și...