Adina Apostol, supraviețuitoare a tragediei de la Colectiv: „Încerc să nu prea iau contact cu oamenii”

25.10.2019, 19:01
Adina Apostol, supraviețuitoare a tragediei de la Colectiv: „Încerc să nu prea iau contact cu oamenii”
Adina Apostol, supraviețuitoare a tragediei de la Colectiv: „Încerc să nu prea iau contact cu oamenii”

La aproape patru ani de la tragedia de la Colectiv, Adina Apostol, o supraviețuitoare a incendiului groaznic, a făcut mărturisiri dureroase.

Pe 30 octombrie 2015, Adina Apostol se afla la concertul trupei Goodbye to Gravity atunci când a izbucnit incendiul devastator de la Colectiv. Tânăra a suferit arsuri foarte grave și se afla în comă, așa că a fost transferată în Belgia la o săptămână de la tragedia în care și-au pierdut viața 64 de oameni. 

Adina a vorbit recent, pentru mediafax.ro, despre perioada de după incendiu și despre cum se simte acum.

Adina Apostol: „Încerc să nu prea iau contact cu oamenii”

„Am avut multe momente, m-am închis în mine şi momente în care am răbufnit şi momente în care mă săturasem de tot, momente în care voiam să cedez, da, au fost tot felul de momente (…) Încerc să nu prea iau contact cu oamenii în general, evit”, a povestit Adina.

Întrebată de ce evită contactul vizual și conversația cu cei din jur, tânăra a răspuns: „Pentru că nu prea mă simt bine să fiu luată la tot felul de întrebări, de fiecare dată aceleaşi întrebări, am obosit cumva de lucrul ăsta, dar am avut de curând două doamne la o benzinărie aproape de casa mea care au început să plângă instant fără să mă întrebe şi după aia m-au întrebat, după ce au început să plângă, dacă sunt de la Colectiv, că li s-a părut lor că m-au văzut undeva, şi nici nu ştiam cum să reacţionez că mi se rupe sufletul şi nu vreau să provoc asemenea sentimente oamenilor din jurul meu. Am încercat de fiecare dată să par puternică, să fiu puternică şi pentru ceilalţi şi să fiu un exemplu în acelaşi timp. Să arăt şi altora care trec prin asta că poţi să ajungi mai departe. Cumva, la un moment dat, o să fac un album cu pozele pe care le-am avut la început şi cum am ajuns după câţiva ani, ca să le prezint şi altor arşi”.

citește și...