Adevărul despre relația Oanei Roman cu tatăl și sora ei. E dureros de trist!

07.02.2020, 12:51
Adevărul despre relația Oanei Roman cu tatăl și sora ei. E dureros de trist!
Adevărul despre relația Oanei Roman cu tatăl și sora ei. E dureros de trist!

Oana Roman și-a deschis sufletul și a explicat care este de fapt relația pe care o are cu tatăl său, Petre Roman, fost premier al României.

Într-un interviu pe care l-a acordat revistei Viva, oana Roman a explicat că reșația cu tatăl ei este foarte rece. Acesta nici măcar nu a vizitat-o în noua casă, acolo unde vedeta locuiește cu mama sa, Mioara Roman.

”Relația cu tata s-a răcit foarte mult. Practic, el s-a îndepărtat treptat-treptat. Am luat lucrurile ca atare, înțeleg că așa a gândit el să facă. Nu știu dacă a făcut-o din proprie inițiativă sau forțat de împre­jurări. Încă sper să se regleze lucrurile și să simt că am un tată în viață și lângă mine, parte din viața mea și a Isei, mai ales. Nu a venit să o vadă de aproape un an și, de când ne-am mutat, nu a dorit să vină să vadă casa, probabil și pentru că nu vrea să o întâlnească pe mama. Pentru mine, însă, e o mare durere, întrucât îmi do­ream să se bucure pentru această realiza­re a mea și pentru că îmi doream ca Isa să fie parte din viața lui. Este singura lui ne­poată. Și, pentru ea, el este practic un stră­in. Nu cred că l-a văzut de zece ori în șase ani. Îl vede la TV uneori și mă întreabă de ce nu vine tataie să o vadă, și eu chiar nu știu ce să-i răspund”, a declarat Oana Roman pentru sursa citată.

”Nu a venit niciodată cu un cadou de ziua ei sau de Crăciun. Doar acum un an, de ziua ei, a venit și i-a adus 100 de lei. De atunci, cred că nu l-a mai văzut decât o singură dată. L-am sunat acum câteva luni să-l rog să ne sfătuim în legătură cu școala la care să o dau, mi-a spus că nu poate vorbi și că mă sună el înapoi. A sunat după două luni, pe 26 decembrie, dar nu i-am răspuns, fiindcă eram cu ea la spital, făcuse gripă și se simțea foarte rău. Nu mi-a dat niciun mesaj de Crăciun, nici de Revelion, nici de ziua mea, de Sf. Ion. Mai mult nu am ce să spun, trageți voi concluziile!”, a adăugat ea.

Oana Roman a comentat și despre relația pe care o are cu sora sa mai mare, Catinca:

”Este un subiect despre care nu vreau să vorbesc prea multe. Ultima oară am vor­bit în vară, când i-am spus că mama nu mai are unde să stea și că trebuie să o iau la mine. Nu s-a oferit să ajute și, de atunci, nu mi-a mai dat niciun telefon sau mesaj”.

citește și...