VIDEO / Adevărul despre operațiile estetice ale Oanei Zăvoranu. Vedeta a spus lucrurilor pe nume

05.12.2020, 12:38
VIDEO / Adevărul despre operațiile estetice ale Oanei Zăvoranu. Vedeta a spus lucrurilor pe nume
Adevarul despre operațiile estetice ale Oanei Zăvoranu. Vedeta a spus lucrurilor pe nume

Oana Zăvoranu a decis să lămurească lucrurile în ceea ce privește intervențiile estetice la care a apelat.

Oana Zăvoranu a spus foarte clar că nu are operații estetice decât la bust. Ea a afirmat că nu s-a lăsat pe mâna medicilor pentru nicio altă intervenție estetică.

„Nu am operații estetice decât la sâni… Acum am scos silicoanele de tot. În rest, niciodată nu m-am operat în altă parte a corpului sau a feței. Ați auzit, urâtelor operate de 857 de ori și care aveți tupeul să ziceți că nu sunteți operate? Noroc cu pozele mai vechi!”, a spus Oana Zăvoranu în mediul online, potrivit spynews.ro.

Oana Zăvoranu și soțul ei și-au făcut tatuaje la fel

Oana Zăvoranu este căsătorită cu Alex Ashraf. Acesta este cel de-al doilea mariaj al vedetei. Aceasta a mai fost măritată cu Pepe, de care a divorțat cu mare scandal.

Zilele acestea, Oana Zăvoranu și actualul ei partener de viață, Alex Ashraf, și-au făcut tatuaje la fel pe mâini.

„Cursul iubirii adevărate nu ne va despărți niciodată”, este mesajul scris de cei doi pe antebrațe. Conform sursei citate, Oana Zăvoranu și-a tatuat sub textul respectiv numele, data de naștere și zodia lui Alex Ashraf, iar soțul ei și-a desenat datele ei. „Tatuaj pe viață♥️♥️♥️Noi îndrăgostiți”, a scris Oana Zăvoranu în mediul online.

Ce spun Oana Zăvoranu și Alex Ashraf despre copii

De curând, Oana Zăvoranu și actualul ei partener de viață au vorbit despre posibilitatea de a-și mări familia. Într-un live pe care l-au făcut pe rețelele de socializare, Oana Zăvoranu și soțul ei, Alex Ashraf au fost întrebați de internauți despre posibilitatea de a deveni părinți.

„Vrem amândoi un bebe. Oana vrea băiat, eu vreau fată. Am zis că vreau fată, să nu am concurență, să stea cu mama. Pe când un copil? Stați și veți vedea. Vreau fată, ca să o streseze pe mami. Ai burtică?”, a spus Alex Ashraf, citat de protv.ro.

Acesta a fost completat de Oana Zăvoranu: „Da, puiule, nu mai pot. Sunt într-o burtă toată. Eu vreau băiat, pentru că băieții sunt pentru mame. Și fetele sunt pentru tați”.

 

citește și...