Adevărul despre divorțul dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi. Vedeta a mai fost la notar de trei ori!

11.03.2020, 09:30
Adevărul despre divorțul dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi. Vedeta a mai fost la notar de trei ori!

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au divorțat marți, 10 martie 2020, la doar câteva zile după ce vedeta a împlinit 38 de ani. Ce nu se știe este că Bianca Drăgușanu a mai fost la notar de trei ori până la momentul separării oficiale de Alex Bodi.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au divorțat la notar. Întâlnirea dintre cei doi a fost una cu mare scandal.

Un lucru neștiut despre cei doi acum oficial divorțați este că acești au mai vrut să se separe oficial de nu mai puțin de trei ori, potrivit wowbiz.ro.

Persoane din preajma cuplului susțin că ei au ajuns în fața notarului la scurt timp de la nuntă.

”Bianca a dorit să se despartă de soțul ei prima dată în septembrie, după ce s-a întors din luna miere, mai devreme decât Bodi, și, culmea, a ajuns direct la spital cu o coastă fisurată, semn că pe yacht s-au întâmplat lucruri ciudate! Pe urmă, în decembrie, la început, a fost o nouă acțiune de separare, dar ambii au decis că este cazul să își mai acorde o șansă! În ianuarie, situația a stat la fel, adică dorință de divorț și apoi, iar revenire la sentimente mai bune. Acum însă, nimic nu a mai schimbat decizia”, au dezvăluit surse din apropierea fostului cuplu.

Acesta este cel de-al doilea divorț al Biancăi Drăgușanu. Vedeta a mai fost căsătorită, pentru o perioadă scurtă de timp, cu prezentatorul de televiziune Victor Slav.

citește și...