Adevărul despre despărțirea lui Carmen de la Sălciua de Culiță Sterp! Cine o acuză pe solistă că și-a înșelat fostul soț

18.11.2019, 17:43

Povestea de iubire dintre Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp pare mai degrabă o telenovelă.

Adevărul despre despărțirea lui Carmen de la Sălciua de Culiță Sterp!

Cei doi s-au despărțit la o lună de când se împăcaseră. Deși Carmen de la Sălciua neagă că ar fi pus punct relației cu fostul ei soț, Nelson Mondialu a venit cu noi precizări în acest sens.

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au divorțat după ce artista i-ar fi fost infidelă partenerului său. Culiță declara că soția lui l-a înșelat cu cel mai bun prieten al său.

“Am 26 de ani, viaţa de-abia de acum începe. Ţi-o mai iei câteodată! Nu e fosta! Nu stăm împreună! A spus că am divorţat, că e o femeie liberă, dar nu e aşa. Nu există posibilitatea unei împăcări. Eu sunt decis sută la sută să nu mai fim împreună”, a spus Culiţă Sterp, într-o emisiune la Kanal D.

Nelson Mondialu a vorbit despre relația lui Carmen și a lui Culiță și este de părere că “ciorba reîncălzită” nu mai are același gust.

“S-a despărțit Culiță de iubirea lui, Carmen de la Sălciua. Ei trebuia să-i pară bine că a luat-o înapoi. După ce o femeie greșește… Când ai apucat să te desparți și a apucat altul la ea. Și când mănânci o lingură ce ciorbă o întrebi: Cum ți-a dat-o? Mai bine ca mine? Te-a m#$%^?”, este declarația lui Nelson Mondialu.

Sursa: stirilekanald.ro

citește și...