Adevărata legătură dintre Bianca Drăgușanu și Marco Kalu! De ce se afla blondina în mașina acestuia

10.07.2019, 14:56

Bianca Drăgușanu se află în mijlocul unui scandal de proporții! Weekend-ul trecut, vedeta și interlopul Marco Kalu au fost opriți în timp ce se întorceau de pe litoral, de către agenții de la Brigada de Crimă Organizată din Constanța. Bianca se afla în mașina bărbatului.

Adevărata legătură dintre Bianca Drăgușanu și Marco Kalu!

La testele antidrog, șoferul se afla sub influența substanțelor interzise. Deși a declarat că nu îl cunoștea, surse din anturajul Biancăi au declarat că adevărul e altul, scrie Cancan.ro, site-ul nr.1 din România.

Imediat după incidentul de la Autostrada Soarelui, lui Marco Kalu i s-au recoltat probe de sânge și urină, iar Bianca Drăgușanu a fost audiată de polițiști.

Vedeta a mărturisit că se afla cu el în mașină pentru că îl știa de la niște prieteni, iar ea avea nevoie să ajungă rapid la București. În realitate, lucrurile stau cu totul altfel.

Se pare că Marco Kalu o vâna pe blondină de ceva timp, ba chiar îi scrisese mesaje pe Instagram.

‘A premeditat totul cu o saptamana inainte. Marco a inceput sa-i scrie si sa-i dea like-uri pe Instagram. Se cunosc destul de bine. Ba, mai mult, Marco urma sa plece din tara, dar a amanat totul in ultimul moment‘, a declarat o sursa din anturajul tanarului, pentru Cancan.

În schimb, Bianca Drăgușanu a negat orice legătură cu Marco Kalu. Iată declarația acesteia:

‘Am venit ieri la mare, in jurul pranzului si am petrecut cu fetele, doar cu fetele. Astazi, ele au vrut sa mai ramana la plaja, dar eu trebuia sa plec, pentru ca aveam treaba in Bucuresti. Asa ca am intrebat printre cunostinte cine m-ar putea lua pana in Bucuresti. Acest baiat, care imi este doar o cunostinta, s-a oferit sa ma duca el. Am plecat iar la Fetesti, la un filtru de Politie, a fost si el oprit si testat pentru consum de alcool si droguri si depistat pozitiv.

Eu am ramas socata si nu mi-a venit sa cred! El a fost luat de Politie iar eu am chemat o prietena sa ma duca in Bucuresti! Atat am de spus despre acest episod si sublinez ca eu nu consum alcool, nu am consumat alcool niciodata in viata mea, iar droguri nici atat!’, a declarat Bianca Dragusanu, dupa ce a fost oprita de politistii antidrog.

 

citește și...