Adelina Pestrițu și-a anulat luna de miere! Ce s-a întâmplat cu vedeta

12.07.2019, 12:18
Adelina Pestrițu și-a anulat luna de miere! Ce s-a întâmplat cu vedeta
Adelina a anulat luna de miere

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea s-au cununat civil pe 3 iulie, iar pe 20 iulie se vor căsători religios. Cu toate că făcuseră planuri pentru luna de miere, cei doi au anulat sejurul.

Potrivit Click, bruneta a povestit de ce nu va putea merge în luna de miere, așa cum stabilise împreună cu partenerul său. 

„Nu vom avea lună de miere, pentru că o să cununăm două perechi de prieteni, vom fi nași de două ori și apoi vom rupe turta fetiței, Zenaida Maria, pentru că împlinește un anișor pe 3 august. Vom mai amâna o perioadă luna de miere, o vom face probabil în iarnă, la zăpadă, cu siguranță spre sfârșitul anului acesta. Încă nu știm unde va avea loc luna de miere. Vom mai avea timp să ne hotărâm asupra unei destinații anume, nu ne grăbim foarte tare”, a declarat prezentatoarea TV.

Adelina a mărturisit că este foarte preocupată de nunta lor și își dorește ca totul să fie perfect: „Nunta va fi pe 20 iulie și eu tot nu m-am hotărât. Mireasa are multe toane și schimbă tematicile petrecerii chiar pe ultima sută de metri. Am deja două rochii de mireasă care vin tocmai din Barcelona, Spania, și care vor mai suferi și ele câteva modificări, pentru că vreau să fie totul perfect. Doar este nunta mea!”.

citește și...