Adelina Pestrițu, primele poze cu rochia de mireasă: “O rochie va fi cu trenă, iar cealaltă…”

28.06.2019, 14:56

Data nunții se apropie pentru Adelina Pestrițu și logodnicul ei, Virgil Steblea, iar pregătirile pentru ziua cea mare sunt în toi! Astăzi, frumoasa vedetă a mers la proba rochiei de mireasă și a vorbit despre cele două ținute pe care le va îmbrăca atunci când va deveni soția partenerului ei de viață. Cei doi au o fetiță împreună: Zenaida Maria care împlinește vara aceasta un anișor.

Primele imagini cu Adelina Pestrițu în rochie de mireasă

Invitată de Cove și Lora în emisiunea lor, Adelina Pestrițu a acceptat să fie însoțită la proba pentru rochia de mireasă de o echipă de la Pro TV. În cadrul interviului, fosta prezentatoare a dezvăluit că va purta două rochii de mireasă pe 20 iulie, când își va uni destinul cu Virgil Steblea în fața Lui Dumnezeu. Ținuta pe care o va îmbrăca la biserică va avea o trenă superbă, iar seara, la petrecere, ea va avea o rochie strălucitoare. La nunta vedetei vor fi șase domnișoare de onoare, care vor purta rochii roz pal, însă, ținutele nu au aceeași croială.

“O rochie va fi cu trenă. (…). Voi veni cu domnișoarele de onoare, pentru că și ele vor trebui să probeze rochiile. Vor avea aceeași culoare, dar nu același model – nu am vrut să fie totuși un fel de uniformă, am vrut ca fiecare să fie elegantă, să se simtă bine în pielea ei și să se simtă specială. Așa că ele și-au ales modelele, eu doar le-am comandat. Și evident, la aceeași casă de modă unde îmi fac și cele două rochii (…)”, a dezvăluit Adelina Pestrițu în cadrul emisiunii “Vorbește Lumea”.

Adelina Pestrițu și afaceristul Virgil Steblea au devenit părinți pentru prima dată pe 3 august 2018. Fiica lor, Zenaida Maria, a venit pe lume în urma unei operații de cezariană.

 

citește și...