Adelina Pestrițu, izolată la domiciliu după ce s-a întors din Italia! Vedeta stă departe de fetița ei: ‘Mă macină un dor imens de Zeny’

04.03.2020, 13:44
Adelina Pestrițu, izolată la domiciliu după ce s-a întors din Italia! Vedeta stă departe de fetița ei: 'Mă macină un dor imens de Zeny'
Adelina Pestrițu, izolată la domiciliu după ce s-a întors din Italia! Vedeta stă departe de fetița ei: 'Mă macină un dor imens de Zeny'

Adelina Pestrițu a fost prezentă la Săptămâna Modei de la Milano, iar când s-a întors din Italia a decis să se autoizoleze în locuință, de teama coronavirusului. Italia se află pe locul 3 ca bilanț de mortalitate din cauza virusului din China.

Adelina Pestrițu, izolată la domiciliu după ce s-a întors din Italia!

Astfel, după ce a revenit în România, fosta prezentatoare tv a explicat că stă izolată în casă, pentru a preveni orice risc de contaminare. Adelina Pestrițu a mărturisit că nu a fost diagnosticată cu COVID-19. Ea a povestit fanilor de pe rețelele de socializare că nu a mai ieșit din casă după ce s-a întors din Italia.

‘A fost un trip scurt în scop profesional, după care am fost la Nisa pentru că am avut o întâlnire și acolo. Văzând panica generată de temutul coronavirus prezent mai nou și în Europa, dar mai ales în Italia, chiar dacă Milano nu se afla (cel puțin la momentul respectiv) pe harta orașelor intens afectate, am preferat să recurg la metodă de autoizolare.

Această este o măsură pe care mi-am impus-o singură, fără să mă oblige cineva, fără să fiu împinsă de simptome specifice acestui virus sau de medici. Sunt perfect sănătoasă, iar în toată acesta perioada de când am venit nu am acuzat alte stări care să-mi ridice semne de întrebare vis-a-vis de starea mea de sănătate.

Stau în casă de la venirea mea în țară pentru că sunt o fire precaută și responsabilă cu mine și cu cei din jur. Nu este vorba despre o carantină, este soluția la care am recurs eu urmând indicațiile autorităților și propria mea conștiința. Știu că între timp au apărut în presă informații despre faptul că m-aș află în carantină. Le dezmint cu această ocazie’, a scris Adelina Pestrițu pe Instagram.

În plus, bruneta a explicat că nu locuiește momentan împreună cu micuța sa, Zenaida. Adelina Pestrițu o va revedea pe fiica ei după ce perioada de izolare va ajunge la final.

‘În câteva zile se va termina acesta perioada de autoizolare în ceea ce mă privește și voi reveni la ritmul intens de postări cu care v-am obișnuit. Vă mai pot spune că mă macină un dor imens de Zeny pe care abia aștept s-o strâng în brațe. Până atunci va invit să-mi fiți alături. Chiar și “izolată” pot fi alături de voi și asta este un motiv de bucurie’, a mai adăugat aceasta.

citește și...