Adelina Pestrițu a rămas fără contul de Instagram în ziua de Paște! Mesajul disperat al brunetei

02.05.2021, 11:48
Adelina Pestrițu a rămas fără contul de Instagram în ziua de Paște! Mesajul disperat al brunetei
Adelina Pestrițu a rămas fără contul de Instagram în ziua de Paște! Mesajul disperat al brunetei

Adelina Pestrițu a rămas fără contul de Instagram în prima zi de Paște! Bruneta s-a trezit cu pagina suspendată și a ținut să le transmită un mesaj următorilor săi de pe contul personal al soțului său, Virgil Șteblea.

Adelina Pestrițu s-a arătat îngrijorată și a mărturisit că nu știe ce s-a petrecut cu contul ei de Instagram, dar speră că problema se va rezolva cât mai rapid.

Adelina Pestrițu nu mai are Instagram

„Dragii mei, dacă mă căutați pe contul meu de Instagram să știți că am întâmppinat o problemă, nu știu ce s-a întâmplat cu el. Se lucrează. Sper să revin cât mai curând. Îmi pare rău pentru ce se întâmplă, dar chiar nu tine de mine. Dintr-odată a dispărut.

Sper să se rezolve cât mai curând!!! Se lucrează intens la asta. Cum am detalii, vă anunț.”, este mesajul dat de vedetă pe contul de Instagram al lui Virgil Șteblea.

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru Click.ro, Adelina Pestrițu a vorbit despre unele comentarii negative pe care le primește la postările pe care le face în mediul online.

”Fie că îmi place, fie că nu, ajung să le citesc. S-a dezvoltat un curent de bullying, cred că e termenul cel mai potrivit. Îmi fac griji pentru ceea ce urmează pentru copiii noștri. Pentru că dacă noi vom continua, spun noi pentru că nu aș vrea să arăt cu degetul către cineva, nu este bine. Eu nu am să fac niciodată bullying cu nimeni. Adică sunt convinsă că nu este o variantă să-ți exprimi părerea, indiferent dacă te supără cineva sau nu. Trebuie să adopți un mod civilizat și elegant de a-ți spune părerea”, a declarat vedeta.

Cum a ajuns să fie un influencer renumit

În prezent, Adelina Pestrițu este unul dintre cei mai urmăriți influenceri. Are 1.7 milioane de urmăritori pe Instagram și 1,5 milioane pe Facebook. Aceasta a vorbit despre activitatea sa și despre câștigurile din online la emisiunea „Interviurile lui Vitalie”.

“Nu aș putea să-ți spun. Nu aș putea să-ți spun dacă ar fi o cifră reală sau umflată. Depinde mult de context. În cazul meu, să știi că au fost colaborări din propria inițiativă fără nici 50 de euro. Am simțit că este nevoie de aportul meu în cazul respectiv. Unele contracte sunt remunerate și cu asemenea sume (n.r. 5. 000 de euro) , altele cu mai puțin. Altele deloc. Raportat la salariul minim pe economie este enorm. Oamenii au tendința de a judeca pentru că nu știu ce este în interior. Din exterior pare foarte simplu.

Ți-ai luat un telefon, ai făcut o poză, ai urcat-o pe Instagram, vreau și eu un contract, dar când intri și vezi cam cât de mult trebuie să muncești, cam cât de mult trebuie să te implici, la câte lucruri trebuie să renunți tu pentru a fi în permanență prezent pentru comunitate.(…) Unii oameni consideră că noi ne facem treaba asta la negru. Eu am o firmă de PR, management, contabilă care se ocupă de absolut toate actele. Peste zece oameni pe care i-am angajat. Sunt mulți oameni de care am nevoie. Nu i-am angajat dintr-un moft. Plătesc salarii, plătesc impozite. Nici nu vrei să știi cam ce taxe”, a spus vedeta.

citește și...