Adelina Pestrițu a primit daune de 19.000 de lei în urma unui proces. Ce a decis să facă cu banii

31.03.2020, 12:37
Adelina Pestrițu a primit daune de 19.000 de lei în urma unui proces. Ce a decis să facă cu banii
Adelina Pestrițu a primit daune de 19.000 de lei în urma unui proces. Ce a decis să facă cu banii

Adelina Pestrițu a câștigat o sumă mare de bani în urma unui proces. Vedta a anunțat ce a decis să facă cu banii respectivi.

Adelina Pestrițu a avut un proces în urma căruia instanța a decis ca vedeta să primească daune în valoare de 19.000 RON. Adelina Pestrițu a intat astăzi în posesia sumei și a decis să doneze unei asociații care va cumpăra echipamente de protecție pentru personalul medical de la un spital de copii.

”Dumnezeu lucrează prin oameni. Nu este prima dată când cred sau spun asta. De ce? Vreau să vă povestesc. În urma unui proces pe care l-am câștigat, instanța a decis că trebuie să-mi se plătească daune în valoare de 19.000 RON, iar astăzi am intrat în posesia acestei sume. Pentru mine nu este important să mai vorbesc despre subiectul acestui proces și nici despre persoana care a fost obligată în instanță să-mi plătească această sumă.

Motivul acestei postări este bucuria că banii se transformă într-o donație pe care deja am făcut-o (în urmă cu 5 min.) Asociației Sonia Maria, care va cumpăra echipamente de protecție pentru personalul medical de la INSMC, singurul spital de copii care primește și patologii respiratorii, deschis pentru urgențe pediatrice.

Scopul acestui proces nu a fost să mă îmbogățesc, ca urmare, banii nu vor zăbovi la mine în cont și vor fi folosiți pentru achiziționarea acestor echipamente de protecție vitale pentru personalul de la Institutul Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului, din București.

Iată că suferința mea s-a transformat în bucurie și deși cândva m-am întrebat de ce mi se întâmplă mie asta, astăzi mi-am dat răspunsul singură. Pentru ca niște oameni să fie ajutați să muncească că să aibă grijă de copiii bolnavi care au nevoie de îngrijire în acest spital.
Multă sănătate și iubire tuturor!”, a anunțat Adelina Pestrițu.

citește și...