Adela Popescu l-a dat de gol pe Radu Vâlcan! La ce obicei nu renunță în nicio vacanță

09.07.2019, 15:53
Adela Popescu l-a dat de gol pe Radu Vâlcan! La ce obicei nu renunță în nicio vacanță
Adela și Radu s-au căsătorit în 2015

Adela Popescu și Radu Vâlcan adoră să plece în vacanță cât de des le permite timpul. De data aceasta au ales să meargă în Cipru, alături de cei doi copii ai lor. Prezentatoarea TV a împărtășit cu fanii săi ce obicei are soțul său în fiecare vacanță, fără excepție. 

Adela a dezvăluit că Radu poartă o palărie albă în fiecare concediu și că s-a obișnuit deja cu acest tabiet al partenerelui său. 

„Știi că ești în vacanță când soțul poartă o pălărie albă. Și știi că devii o soție din ce în ce mai… înțeleaptă când te minunezi de aceeași pălărie albă din fiecare vacanță, ca și când ai fi văzut-o pentru prima dată. ? Căci, la fel ca pălăria, nici soțul nu se mai schimbă, așa că nu îți mai rămâne decât să te minunezi. :)”, a scris Adela Popescu pe Instagram. 

Adela este căsătorită, din 2015, cu prezentatorul TV Radu Vâlcan. Cei doi au doi băieți, Alexandru, de 3 ani, și Andrei, născut în decembrie anul trecut.

Recent, vedeta TV a postat o fotografie care o înfățisa în costum de baie, iar fanii săi au reacționat imediat, fiind uimiți de silueta perfectă pe care o afișează la doar 7 luni după naștere. 

 

citește și...