Adda și soțul ei, ceartă teribilă la ‘Asia Express’! Bărbatul a răbufnit: ‘Fă pe sfânta tu, că ești tu martiră!’

21.04.2020, 10:28
Adda și soțul ei, ceartă teribilă la 'Asia Express'! Bărbatul a răbufnit: 'Fă pe sfânta tu, că ești tu martiră!'
Adda și soțul ei, ceartă teribilă la 'Asia Express'! Bărbatul a răbufnit: 'Fă pe sfânta tu, că ești tu martiră!'

Finala ‘Asia Express’, sezonul 3, se apropie cu pași repezi! Trei echipe au rămas în călătoria lor pe Drumul Comorilor: Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Adda și Cătălin, Speak și Ștefania.

Adda și soțul ei, ceartă teribilă la ‘Asia Express’!

Toți concurenții luptă din răsputeri să ajungă în Taipei, orașul unde se va desfășura marea finală. Probele sunt din ce în ce mai grele, iar echipe încep să încep să resimt oboseală, atât din punct de vedere fizic, cât și psihic.

Adda și soțul ei, Cătălin Rizea, s-au certat din nou! De data aceasta, bărbatul a răbufnit și a țipat la solistă. Cei doi au oferit un show de zile mari în stradă, înainte de a ajunge să separe crabi, în funcție sexul lor.

Am pierdut tot! Mai bine plecăm acasă! Când știi că mai ai puțin până în marea finală, că ai mâncat mucegai ca să ai un mic avantaj, vine o duduie care nu știe pe ce lume trăiește și te aruncă ca pe un câine în stradă!’, i-a spus Adda lui Cătălin.

În schimb, acesta nu a vrut să se dea bătut și a început să-și certe soția pentru atitudinea ei.

‘Mă enervez că cedezi așa ușor! Fă pe sfânta tu, că ești tu martiră!’, i-a replicat Cătălin Rizea.

Tot în ediția de luni seară, 20 aprilie, concurenții au avut parte de cel mai mare chin de până acum. Au fost provocați să mănânce stinky tofu, o specialitate taiwaneză care le-a dat mari bătăi de cap. Singurii care au reușit să ducă proba la capăt au fost Adda și Cătălin.

 

citește și...