Actrița Lia Bugnar, relație cu Anghel Damian din serialul „Vlad”, mai tânăr cu 22 de ani

18.11.2019, 16:00
Actrița Lia Bugnar, relație cu Anghel Damian din serialul „Vlad”, mai tânăr cu 22 de ani
Actrița Lia Bugnar, relație cu Anghel Damian din serialul „Vlad”

Actrița și regizoarea Lia Bugnar, participantă în noul sezon „Asia Express”, are o relație cu Anghel Damian, din serialul „Vlad”. Vestea că sunt împreună a uimit pe toată lumea, mai ales că între ei este o diferență de vârstă de 22 de ani. 

Lia Bugnar, relație cu Anghel Damian din serialul „Vlad”

Actorul de 28 de ani a făcut mărturisirea că este într-o relație cu Lia în timpul unui interviu oferit celor de la Click. Anghel a vorbit despre planurile de viitor și despre iubita sa. 

„Momentan, am 14 spectacole şi scriu de zor scenariul. După ce petrec 10 ore sau mai multe la laptop, prima oară îi arăt ce am scris Liei, iubita mea. În perioada asta sunt singur şi nu e atât de uşor, dar alţii supravieţuiesc în condiţii mai grele. Când iubeşti, viaţa te inspiră să scrii mai bine. Universul din «Vlad» este şi un univers din viaţa mea. Este foarte greu să scrii despre iubire, adevăr, relaţii, răzbunare dacă nu ai trecut şi tu prin astea, să prinzi exact esenţa. La început eram chiţibuşar, am un fotoliu cu taburet şi scriu câte 8-10 ore. Ei îi arăt prima oară textele pe care le scriu pentru serial, apoi regizorului Jesús del Cerro, producătorul serialului «Vlad». Mă bucur că povestea va fi 100% originală şi putem spune că avem povestea noastră. Vom avea multe surprize anul viitor în al treilea sezon”, a povestit actorul.

 

citește și...