Actrița Kristen Stewart s-a logodit cu iubita ei, Dylan Meyer. „Am vrut să fiu cerută în căsătorie”

03.11.2021, 17:05
Actrița Kristen Stewart s-a logodit cu iubita ei, Dylan Meyer. „Am vrut să fiu cerută în căsătorie”

Bat clopote de nuntă la Hollywood. Actrița din Twilight, Kristen Stewart, a dezvăluit că s-a logodit cu scenarista Dylan Meyer.

Actrita, care joacă rolul Prințesei Diana în filmul Spencer , a dezvăluit că i-a spus ”da” partenerei, Dylan Meyer.

Kristen Stewart a anunțat marți că se căsătorește și a explicat cât de fericită a fost că iubita ei scenaristă, Dylan Meyer, a luat inițiativa de a face căsătoria.

”Am vrut să fiu cerută în căsătorie”

„Ne căsătorim, o vom face cu siguranţă. Am vrut să fiu cerută în căsătorie, aşa că bănuiesc că i-am prezentat foarte clar ceea ce îmi doream, iar ei i-a ieşit de minune. Ne căsătorim, aşa va fi”, a mărturisit Kristen Stewart, în cadrul unui interviu oferit de Howard Sten.

Cele două vor să organizeze o nuntă atipică.

Nunta se va desfășura, cel mai probabil, în Los Angeles. Vedeta nu va purta o ținută tradițională. Kristen refuză să poarte rochie. În schimb, actrița a spus că va purta niște blugi cu un tricou vechi, pe care va fi imprimat un smoching.

În 2017, actrița din Twilight declara că este bisexuală

Kristen Stewart a declarat că visa să fie cerută în căsătorie de partenera ei.

În urmă cu patru ani, vedetă a recunoscut că este bisexuală. Peste doi ani, această a confirmat relația cu scenarista Dylan Meyer.

Kristen Stewart este o actrița de origine americană care a devenit cunoscută pentru rolul ei din seria de filme “The Twilight Saga”.

Pe 16 noiembrie 2007, la vârstă de 18 ani, Kristen este anunțată că va juca rolul Isabellei Swan în filmul “Twilight”, bazat pe best-sellerul scriitoarei Stephenie Meyer, alături de actorul Robert Pattison în rolul lui Edward Cullen.

Kristen a jucat în: New Moon (2009) and Eclipse (2010/11).

citește și...