Actrița Anda Onesa, despre situația din America din cauza coronavirusului. ”Am pierdut foarte mulți oameni în New York”

04.04.2020, 15:25
Actrița Anda Onesa, despre situația din America din cauza coronavirusului. ”Am pierdut foarte mulți oameni în New York”
Actrița Anda Onesa, despre situația din America din cauza coronavirusului. ”Am pierdut foarte mulți oameni în New York”

Anda Onesa, una dintre actițele de succes din România, este stabiltă de mulți ani în America. Vedeta a făcut declarații despre ce se întâmplă peste Ocean din cauza coronavirusului.

Anda Onesa a fost una dintre cele mai frumoase şi talentate actriţe din România. A debutat în filmul ”Septembrie”, realizat în anul 1978, după care a apărut în multe pelicule de succes.

În anul 1991, Anda Onesa a emigrat în America. Peste Ocean, vedeta a lucrat ca fotomodel, a fost profesoară de istorie, s-a ocupat de o galerie d artă și a fost agent imobliar.

Aflată în America, Anda Onesa a făcut declarații despre situația de acolo din cauza pandemiei de coronavirus.

Statele Unite înregistrează cel mai mare număr de infecții cu coronavirus: 275.000.

„Am pierdut foarte mulți oameni în New York, peste 1.500 au decedat, 11.000 sunt în spitale, iar 75.000 de cazuri au fost declarate. Cei mai mulți se rezolvă singuri, copiii nu sunt afectați. Am doi prieteni cărora le-a fost foarte rău, dar nu au ajuns la spital și fetița lor de nouă ani nu are nici un simptom.

Însă ceea ce vreau eu să spun este că americanii s-au unit extraordinar. Americanii s-au unit, voluntariază, donează, armata a intervenit și creează spitale de urgență, a venit și un vapor ca să degreveze spitalele normale. Tratează pacienți fără coronavirus. Este o stare de efervescență și de bine, neașteptat de bine. Mai puțin de panică și mai mult de ce putem să facem să ajutăm”, a declarat Anda Onesa pentru femeide10.ro, citată de revista Viva.


Anda Onesa este de părere că ceea ce se întâmplă acum în lume este o lecție din care toți trebuie să în vățăm.

”Planeta ne dă o lecție, să trăim mai bine, mai multă bunătate, să ne înțelegem noi cu noi înșine și între noi. Eu sper că și în România se învață această lecție și că toată lumea o să treacă cu bine peste această încercare dată de Univers și să avem încredere că există undeva o pavăză. Trebuie să ne învățăm lecția, să fim mai buni, mai săritori la nevoie, să uităm de micile probleme și nervii ăștia mici. Ne trezim că am pierdut pe cineva drag fără să îi spunem ce aveam de spus”, a adăugat ea.

 

citește și...