Această tânără este una dintre vedetele care au făcut istorie în România. Transformarea ei este atât de radicală încât nu o mai recunoşti sigur

05.07.2019, 11:00

Ramona Gabor este total schimbată de când a ales să locuiască la Dubai! Sora mai mică a Monicăi Gabor a renunţat să mai locuiască în România din 2012.

De șapte ani locuiește în străinătate și nu ar da semne că ar vrea să se mai întoarcă în țara natală, mai ales că a făcut bani suficienți din modă și contracte de imagine.

Această tânără este una dintre vedetele care au făcut istorie în România

Mai mult de atât, Ramona Gabor și-a făcut îmbunătăţiri fizice, iar acum abia dacă o mai recunoști. Încă de pe vremea când era în România, a trecut de mai multe ori pe la estetician pentru a-și mări sânii și micșora nasul.

Acum, vedeta duce o viață de lux și epatează prin haine și bijuterii scumpe, care au transformat-o radical. Ramona Gabor postează pe rețelele de socializare numai fotografii în care apare îmbrăcată impecabil. De altfel, în 2016, șatena a lansat o colecție de haine ‘Flawless’, care conține piese vestimentare numai bune de purtat la petreceri pe iahturi luxoase. În plus, Ramona câștigă enorm din promovarea bijuteriilor cu diamant pe internet.

Mezina familiei Gabor nu s-a oprit doar la Dubai, ci a preferat să se plimbe prin toată lumea. După ce a trecut și pe la ssora ei Monica, care este stabilită în America, Ramona a plecat într-o vacanță de vis în Indonezia şi Thailanda, de unde și-a încântat fanii virtuali cu imagini sexy cu ea în costum de baie.

Ramona Gabor și-a pus silicoane uriașe în 2008, însă nu a pus stop operațiilor estetice. De-a lungul timpului, vedeta şi-a micşorat nasul, şi-a mărit pomeţii şi şi-a îndreptat picioarele pentru a scăpa de “parantezele” inestetice. Una peste alta rezultatul este fabulos, iar Ramona Gabor se mândrește acum cu trupul ei.

citește și...