Accidentarea teribilă a lui Mihai Neșu, rememorată de un fost coleg de echipă: ‘A căzut și a început să tremure pe gazon. Oamenii credeau că glumește’

20.01.2020, 12:42
Accidentarea teribilă a lui Mihai Neșu, rememorată de un fost coleg de echipă: 'A căzut și a început să tremure pe gazon. Oamenii credeau că glumește'
Accidentarea teribilă a lui Mihai Neșu, rememorată de un fost coleg de echipă

În urmă cu 9 ani, Mihai Neșu a suferit o accidentare gravă, în timpul unui antrenament al echipei Utrecht. Neșu s-a ciocnit de un coechipier, Alje Schut.

Atunci, medicii au stabilit că fotbalistul și-a fracturat o vertebră cervicală și a paralizat. Din păcate, medicii l-au operat, însă Mihai Neșu a rămas paralizat pe viață.

Accidentarea teribilă a lui Mihai Neșu, rememorată de un fost coleg de echipă

Accidentarea teribilă a lui Mihai Neșu a fost rememorată de un fost coleg de echipă. Australianul Michael Zullo a rămas extrem de afectat după această întâmplare și a povestit ce s-a întâmplat cu Neșu pe teren.

‘Și acum ma înfior când mă gândesc la acele clipe! Neșu era un internațional român, un jucător important la Utrecht și un favorit al fanilor. Eu eram un tânăr de 22 de ani care  încercam să îi iau locul. Decizie fusese luată, el urma să se transfere la sfârșitul acelui sezon. Și totuși,  mă ajuta cât putea de mult. Era un om atât de bun. Și un jucător bun. Era fericit’, a povestit Michael Zullo, într-un interviu pentru Fox Football.

‘Mi se ridică părul pe mine doar când mă gândesc. S-a lovit de unul dintre coechipieri, dar părea ceva inofensiv.  A căzut și a început să tremure pe gazon. Oamenii credeau că glumește, dar spunea: ‘Nu pot să mă ridic, nu pot să mă ridic! Nu știam atunci, dar acum este paralizat. I-a schimbat viața pentru totdeauna. Accidentarea lui mi-a  oferit o perspectivă și m-a ajutat să apreciez astfel viața și lucrurile pe care le am’, a mai adăugat acesta.

citește și...