Accident grav în Vaslui: 5 oameni au murit, iar alți 7 au fost răniți! A fost activat planul roșu

30.06.2019, 15:01
Accident grav în Vaslui: 5 oameni au murit, iar alți 7 au fost răniți! A fost activat planul roșu

Accident grav la Bădeana, județul Vaslui! Carambolul a fost provocat de o mașină cu două cupluri care mergeau în vacanță în Grecia. Cinci persoane și-au pierdut viața, iar alte șapte au fost rănite.

Accident grav în Vaslui: 5 oameni au murit, iar alți 7 au fost răniți!

Tragedia s-a produs în cursul nopții, pe Drumul European 581, în raza localității Bădeana din Vaslui. O mașină cu numere de Bacău a intrat într-o depășire neregulamentară, izbind în plin un automobil de București. Cele două mașini au lovit o a treia mașină, scrie observator.tv.

Pasagerii care se aflau în mașina care a produs accidentul au murit în urma impactului. Trupurile lor au fost scoase din vehicul de către salvatorii sosiți la fața locului. De asemenea, șoferul mașinii din București a decedat.

În automobilul de Bulgaria erau doi soți, care au fost la rândul lor răniți. Dintre cei șapte răniți care au supraviețuit, doi sunt în stare gravă.

„Noaptea trecută, la ora 01.47, ISU Vaslui a fost solicitat prin apel la 112 despre faptul că pe Drumul European 581, pe raza localităţii Bădeana, jud. Vaslui, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate 3 autoturisme, eveniment rutier în care sunt înregistrate 12 victime. Dat fiind numărul mare de victime, a fost declanşat Planul Roşu de Intervenţie”, au spus cei de la IGSU.

citește și...