A spus că nu-i ajung banii, dar și-a cumpărat un bolid de lux! Ce mașină conduce acum Oana Lis

24.02.2020, 15:38
A spus că nu-i ajung banii, dar și-a cumpărat un bolid de lux!

Oana Lis trăiește pe picior mare! Deși s-a plâns în repetate rânduri că are probleme cu banii, se pare că lucrurile nu sunt deloc așa. Soția lui Viorel Lis a fost surprinsă, pe străzile din Capitală, la volanul unui bolid de lux.

A spus că nu-i ajung banii, dar și-a cumpărat un bolid de lux!

Vedeta declara în trecut că problemele financiare au pus stăpânire pe viața ei și a partenerului său și îi este destul de greu să se bucure de micile plăceri.

La un moment dat, Oana Lis era hotărâtă să îi vândă hainele fostului edil al Capitalei pentru a face rost de banii necesari pentru medicamentele soțului ei. Cu toate acestea, blondina era nelipsită din restaurantele de lux, iar de la fiecare ospăț nu lipseau vinul și șampania scumpă.

‘Asta e, dacă vrea nevastă tânără. Demnitatea nu ne dă să mâncăm. Eu i-am oferit lui tinereţe, el mi-a oferit mie siguranţă’, declara Oana Lis, în 2018. Soțul ei era terifiat că aceasta îi va da toate bunurile.

‘Nu o las pe Oana să îmi vândă hainele. O înţeleg că se gândeşte cum să facă rost de bani, dar nu aşa…‘, spunea și Viorel Lis.

Acum, Oana Lis a trecut la alt nivel. Și-a achiziționat un autoturism pentru care a scos suma de 30.000 de euro din buzunar, scrie Spynews.ro.