A murit timp de 27 minute, iar când s-a trezit și-a speriat soțul! Ce i-a cerut această femeie

03.07.2019, 15:14

Incredibil! A fost moartă timp de 27 de minute, însă când s-a trezit și-a șocat soțul. Tina Hines a făcut stop cardio-respirator de mai multe ori și a fost declarată moartă aproximativ 27 de minute, în februarie 2018.

A murit timp de 27 minute, iar când s-a trezit și-a speriat soțul

Când și-a revenit în simțuri, femeia și-a chemat soțul, căruia i-a cerut să îi aducă un pix și o foaie. Mesajul pe care Tina l-a scris i-a șocat pe apropiații săi. Mai mult de atât, femeia și-a tatuat mesajul scris pe braț.

Conform The Sun, Tina și soțul ei, originari din SUA, se aflau la o plimbare în apropierea casei lor. Din senin, femeia s-a prăbușit la pământ, iar soțul ei a chemat de urgență salvarea. Deși doctorii de pe ambulanță reușise să o resusciteze, Tina avusese mai multe stopuri cardiace.

În momentul în care a ajuns la spital, Tina a fost stabilizată și intubată. S-a trezit la câteva ore, însă nu putea să vorbească. Așa că a cerut un pix și o foaie. Tina scrise ‘It’s real’ (n.r. Este adevărat). Ea a povestit ulterior, cu ochii plini de lacrimi, că a văzut Raiul.

‘A fost atât de real, culorile atât de vibrante. L-am văzut pe Iisus în fața unor porți negre’, a mărturisit femeia.

Sursa: The Sun

 

citește și...