A murit soțul Mariei Cârneci! Bărbatul suferea de o boală necruțătoare

26.11.2019, 10:41
A murit soțul Mariei Cârneci! Bărbatul suferea de o boală necruțătoare
A murit soțul Maria Cârneci! Bărbatul suferea de o boală necruțătoare

Maria Cârneci este în doliu! Soțul ei, Romulus Petrescu, a încetat din viață, luni, 25 noiembrie. El suferea de ani buni de o boală necruțătoare, iar în urmă cu câteva luni suferise o intervenție chirugicală. Din nefericire, problemele de sănătate s-au agravat.

A murit soțul Mariei Cârneci! Bărbatul suferea de o boală necruțătoare

Solista de muzică populară vorbea numai la superlativ despre soțul ei, care i-a fost alături mai bine de trei decenii.

“Eram tineri şi frumoşi, iar din iubirea noastră a venit pe lume băiatul nostru, Edi. Cred că atunci când am rămas însărcinată a fost cel mai fericit moment din viaţa mea. La început mi-a fost teamă ca nu cumva să greşesc în educaţia sa, dar până la urmă cred că m-am descurcat bine.

Sunt o femeie fericită şi extrem de mulţumită de ceea ce mi-a dat Dumnezeu! Fac tot ce-mi stă în putinţă pentru ca lucrurile să decurgă normal, dar singura părere de rău pe care o am referitor la familie este că nu am putut fi şi nu pot fi acasă de Sărbători.

În toţi aceşti ani nu am fost aproape de ei când aş fi vrut, fiind plecată cu contracte în străinătate sau în ţară. Publicul meu cel mai fidel sunt soţul şi fiul meu, care mă primesc acasă cu aplauze, ce îmi ung sufletul. În rest, să ştiţi că sunt o soţie şi o mamă absolut normală, dar şi grijulie! La noi în familie se vorbeşte foarte deschis şi ne sfătuim în orice problemă”, declara artista pentru revista Taifasuri acum ceva timp.

Trupul neînsuflețit al soțului Mariei Cârneci va fi depus marţi, ora 11:30, la capela cimitirului din Pipera.

citește și...