A murit Lucian Ionescu, cunoscut drept „impresarul vedetelor”! Se infectase cu coronavirus

27.12.2020, 12:23
A murit Lucian Ionescu, cunoscut drept „impresarul vedetelor”! Se infectase cu coronavirus
A murit Lucian Ionescu, cunoscut drept „impresarul vedetelor”! S-a infectat cu coronavirus

A murit Lucian Ionescu, cunoscut drept „impresarul vedetelor”! Bărbatul fusese infectat cu coronavirus și era internat în stare gravă la spital. 

În urmă cu câteva zile, doctorii anunțau că ansele sale de supraviețuire nu sunt foarte mari. Lucian Ionescu a decedat la vârsta de 63 de ani. Băiatul lui a fost cel care a dat anunțul trist.

Lucian Ionescu era internat în stare gravă la Spitalul Clinic ‘Dr. I. Cantacuzino’, din București, după ce fusese infectat cu COVID-19. Din păcate, el s-a stins din viață a doua zi de Crăciun.

Lucian Ionescu era în stare gravă după ce s-a infectat cu COVID-19

Se pare că diabetul și kilogramele în plus l-au făcut vulnerabil pe impresar în fața virusului din China.

‘Bună ziua și sărbători fericite. Acesta nu este Lucian ci este fiul sau. Aș vrea să va spun că tatăl meu Lucian a murit. Era un om foarte sfânt și cu siguranță a ajuns la Dumnezeu Cel Mare și Sfânt. Aș vrea să va rog să va rugați pentru sufletul său dacă se poate. Din nou sărbători fericite și o zi bună”, a fost mesajul fiului lui Lucian Ionescu.

Și soția lui Lucian Ionescu, Janine, este internată la Spitalul Victor Babeş. Bărbatul a fost impresarul mai multor vedete din România, printre care Elena Cârstea, Andreea Bălan, Andra sau trupele Candy şi Krypton.

Și fiica lui Lucian Ionescu a publicat un mesaj trist pe rețelele de socializare.

‘Vreau doar să știi că ești în sufletul meu și că o să te iubesc toată viață mea! Dumnezeu să te primească în ceruri acolo unde îți este locul! Dumnezeu să te ierte tată! Sufletul meu și inima mea ! Doare atât de tare încât efectiv nu știu ce să fac să te aduc înapoi!’, a fost mesajul lui Anne-Marie.

citește și...