A murit Larry King. Realizatorul tv american a fost răpus de COVID-19

23.01.2021, 17:14
A murit Larry King. Realizatorul tv american a fost răpus de COVID-19
A murit Larry King. Realizatorul tv american a fost răpus de COVID-19/ foto: profimedia

Doliu în lumea showbiz-ului american! Larry King, cunoscut moderator american de televiziune, a decedat la vârsta de 87 de ani. 

Larry King a murit, după ce a fost diagnosticat cu COVID-19. Conform BBC, realizatorul tv fusese internat în spitalul Cedars-Sinai din Los Angeles la sfârșitul lui 2020, după ce a contractat virusul din China.

Ulterior, el a fost mutat la terapie intensivă, după ce starea sa de sănătate s-a deteriorat. De-a lungul timpului, Larry King s-a confruntat cu mari probleme de sănătate, printre care și cancerul pulmonar.

Larry King a decedat la 87 de ani

În 2017, el mărturisea că a suferit de cancer la plămâni și a fost operat. Tumoarea i-a fost descoperită la analizele de rutină pe care și le făcea anual.

Larry King a fost timp de 25 de ani gazda emisiunii „Larry King Live” la CNN. În 2020, bărbatul și-a pierdut doi dintre copii. Fiul său Andy, în vârstă de 65 de ani, a murit din cauza unui infarct în iulie, iar fiica sa, Chaia, în vârstă de 52 de ani, a murit de cancer pulmonar, în august.

Pentru că s-a confruntat cu probleme de sănătate, Larry King a înființat o fundație care îi poartă numele și care îi ajută pe cei care nu au asigurare medicală.

citește și...