A murit la doar 19 ani din cauza coronavirusului! Medicii i-au spus că nu are de ce să își facă griji: ‘I-a zis că e tânăr și puternic’

31.03.2020, 15:53
A murit la doar 19 ani din cauza coronavirusului! Medicii i-au spus că nu are de ce să își facă griji: 'I-a zis că e tânăr și puternic'
foto: shutterstock

Absolut șocant! Un tânăr de 19 ani a murit din cauza COVID-19, însă doctorii i-au spus că nu are de ce să se îngrijoreze.

Luca Di Nicola era originar din estul Italiei, dar lucra de ceva timp în Londra. El fusese suspect de infectare cu virusul din China, dar medicii nu au crezut că este un caz grav și i-au spus că este ‘tânăr și puternic’.

A murit la doar 19 ani din cauza coronavirusului!

Băiatul lucra ca chef la un restaurant deținut de o familie, în Enfield, North London, înainte de a fi infectat cu coronavirus. Tânărul de 19 a pierdut lupta cu viața la Spitalul North Middlesex din Londra. Familia lui Luca a făcut mărturii cutremurătoare despre starea de sănătate a acestui înainte de a deceda.

‘Timp de o sptămână înainte de a muri, Luca a avut febră și tuse, iar cumnata mea, Clarissa, și partenerul ei, Vincenzo, care locuiau în aceeași casă cu el, aveau, de asemenea, simptome de COVID-19. 

Un doctor din londra i-a dat nepotului meu niște paracetamol. Însă, pe 23 martie, starea lui Luca s-a înrăutățit. Medicul l-a vizitat acasă și i-a spus că este tânăr, puternic și că nu are de ce să se îngrijoreze pentru acea gripă urâtă’, a mărturisit mătușa adolescentului.

Luca a murit după ce starea lui s-a înrăutățit și s-a prăbușit, acuzând dureri în piept. Din păcate, doctorii nu au mai putut să îl salveze, după ce plămânii lui au cedat.

Sursa: nypost.com

citește și...