A ieșit totul la iveală! Cu el a vorbit Luiza Melencu înainte de a se urca în mașina lui Gheorghe Dincă

15.08.2019, 15:40

Noi detalii șocante în cazul crimelor de la Caracal! Luiza Melencu, fata de 18 ani răpită în luna aprilie a acestui an, vorbea la telefon cu tatăl său, înainte de a se urca în mașina lui Gheorghe Dincă. Bărbatul de 66 de ani a recunoscut că a ucis-o pe Luiza și i-a incendiat trupul.

A ieșit totul la iveală! Cu el a vorbit Luiza Melencu înainte de a se urca în mașina lui Gheorghe Dincă

Familia adolescentei încă speră ca aceasta să fie în viață, iar anchetatorii caută zilnic dovezi care să dovedească ce s-a întâmplat cu ea.

Tatăl Luizei Melencu a mărturisit că fata l-ar fi sunat chiar înainte de a lua ocazia. Luiza i-a povestit tatălui său că se duce să scoată banii trimiși de mama ei din Anglia. „Mi-a spus: te sun când ajung acasă, tati”, a povestit părintele printre lacrimi.

Mai mult de atât, bărbatul a spus că a primit o scrisoare în care i se spunea că Luiza este moartă.

‘În scrisoare scrie așa: domnilor, vă rog frumos să nu mai căutați fetele, sunt moarte. Am sunat la 112. Vă dați seama cum mă simt eu. Nu pot să mă apropii de casa mea, din cauza lor.

Aștept să vină DIICOT să ia această probă, această scrisoare. Eu am vorbit cu fata la 11:30 în data de 14 aprilie. Ea m-a sunat pe mine și mi-a spus: tati, am venit la Caracal să scot banii pe care mi i-a trimis mami din Anglia. Tati am ajuns la ocazie, am oprit ocazia și te sun când ajung acasă. A venit mașina morții, probabil’, a declarat Claudiu Melencu la România TV.

citește și...