A fost îndrăgostit de Delia, acum o ia la ”roast” la ”iUmor!”

25.11.2020, 12:30
A fost îndrăgostit de Delia, acum o ia la ”roast” la ”iUmor!”
A fost îndrăgostit de Delia, acum o ia la ”roast” la ”iUmor!”

După ce în toți anii de liceu a fost îndrăgostit de Delia și a condus-o acasă zilnic, duminică, de la 20.00, la Antena 1, urcă pe scena ”iUmor” pentru a o lua pe jurată la ”roast”.

Ciupi de la Mandinga, căci despre el este vorba, se află pentru prima dată în această ipostază și are ceva emoții, dar nu doar din cauza roast-ului, ci și pentru că se va întâlni cu jurații, mai exact cu unul dintre ei. ”Eu și Delia am fost colegi de liceu, de fapt din clasa a VII-a, până într-a XII-a. Eu o duceam în fiecare zi acasă de la școală pe Delia și o făceam să râdă, dar ea… nimic! Am emoții, pentru că nu știu cum vor reacționa cei trei, dar sper că au simțul umorului. Vă jur că în viața mea nu am fost atât de răutăcios cu nimeni, eu sunt glumeț de obicei, mai ales că fac parte dintr-o trupă cu sânge caliente!”, a povestit Ciupi.
Nici actrița Emilia Popescu nu este foarte relaxată la gândul că le va spune răutăți celor trei. ”Știu că e o convenție, că jurații știu că sunt acolo ca să fie ridiculizați, dar o să îmi scot ochelarii ca să nu îi văd, să nu văd dacă se miră sau dacă nu le place. Sper că va fi foarte bine, nu are legătură cu experiența mea, pentru că aici nu e un personaj”, a spus actrița.

Jurații ”iUmor”, luați la ”roast” de personalități din România

Ajunși la sezonul nouă al emisiunii ”iUmor”, atât jurații, cât și prezentatorii, ar fi putut fi tentați să creadă că le-au văzut pe toate, dar pe parcursul audițiilor concurenții le-au dovedit că nu pot fi mai departe de adevăr. Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor fi surprinși duminică, de la ora 20.00, la Antena 1, de nume mari din viața publică din România care vor urca pe scena ”iUmor” pentru a-i ”perpeli” la foc mic.

De la Irinel Columbeanu, la Cezara Dafinescu și de la Florin Ristei și Sebastian Coțofană, până la Rodica Popescu Bitănescu și Irina Margareta Nistor, invitații vor sta în fața juraților iUmor pentru a le spune lucruri pe care nu mulți nu ar îndrăzni să le rostească.

Mai mult, la ceas aniversar, Antena 1 a pregătit trei zile pline de ediții speciale de sărbătoare, astfel că pe 30 noiembrie, de Sfântul Andrei, românii vor marca”Ziua superstiţiilor”. Marți, pe 1 decembrie, într-o ediție cu totul specială atât pentru jurați, cât și pentru cei de acasă, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor fi luați la ”roast” de cei mai mari domnitori, scriitori sau artiști din istoria României.

citește și...