A băgat ouă în cuptorul cu microunde, dar i-au explodat în față! E ireal cum arată acum

27.08.2019, 13:35

Scene de groază pentru o tânără din Redditch, Worcestershire! Aceasta și-a văzut moartea cu ochii în timp ce încerca să bage ouă la cuptorul cu microunde. Din păcate, adolescenta nu a ținut cont la ce riscuri se expune.

A băgat ouă în cuptorul cu microunde, dar i-au explodat în față! E ireal cum arată acum

Conform Metro, femeia a vrut să prepare mai rapid ouălele, așa că le-a introdus în cuptorul cu microunde. Acestea i-au explodat în față și a ajuns de urgență la spital, cu răni grave la chip. De fapt, ea voia doar să își fiarbă două ouă în cuptor, după ce citise pe internet de acest experiment.

Bethany Rosser, în vârstă de 22 ani, a crezut că poate fierbe ouălele la cuptorul cu microunde, dar nu i-a trecut prin cap că ar putea ca acestea să explodeze. Ea a setat aparatul la 6 minute pentru ouălele respective. Când a deschis ușa cuptorului cu microunde, ouălele au explodat fix în fața ei, provocându-i arsuri grave.

‘In timp ce ma uitam sa vad daca ouale sunt gata, au explodat in ochii mei. Asta s-a intamplat in momentul in care le-am scos. Nu am mai fost niciodata atat de speriata! Tremuram si plangeam”, a marturisit tânăra, care a ajuns în grija medicilor. Din nefericire, ea riscă să își piardă vederea la ochiul stâng.

citește și...