Venit incredibil al fostei iubite a lui Gheorghe Turda din apariţiile TV! Tinerica, acuzată că a vânat faima

07.07.2019, 11:34
Venit incredibil al fostei iubite a lui Gheorghe Turda din apariţiile TV! Tinerica, acuzată că a vânat faima
Nicoleta a fost acuzată că a apărut la TV pentru bani

Nicoleta Voicu, fosta iubită a interpretului de muzică populară Gheorghe Turda, este acuzată că a apărut la TV pentru a face bani. Recent, cântăreața de muzică populară a dezvăluit ce sumă i-a adus prezența la diferite emisiuni. 

Într-o postare de pe Facebook, solista a lămurit subiectul banilor câștigați din aparițiile sale la TV. Din exprimarea sa, se vede clar că Voicu a fost deranjată de acuzațiile care i s-au adus. 

„Am lăsat lumea să vorbească. S-au spus multe și se vor mai spune… În urma declarațiilor făcute cu aparițiile TV pe 2018, ianuarie – decembrie 2018, singura retribuție este de 168 lei, unasutășaizeci și opt lei. Da, este singurul venit scriptic pe anul 2018. Asta așa, să nu se mai spună că m-am umplut de bani de la televizor. Redau ad litteram cuvintele cu care am fost împroscată pe nedrept. Și încă îmi iubesc profesia și o fac cu aceeași dăruire”, a scris ea pe Facebook. 

Internauții au reacționat imediat, iar părerile au fost împărțite. Unii au criticat-o, iar alții au sfătuit-o să nu mai țină cont de „gura lumii”. 

citește și...