Cu cine a format Lora un cuplu și nu a știut nimeni. ”Am fost iubiți vreo două luni”

07.11.2020, 15:36
Cu cine a format Lora un cuplu și nu a știut nimeni.  ”Am fost iubiți vreo două luni”
Cu cine a format Lora un cuplu și nu a știut nimeni. ”Am fost iubiți vreo două luni”

Lora a dezvăluit cu cine a a format un cuplu cu ani în urmă. Despre relația celor doi nu a știut nimeni.

Cântăreața Lora, în vârstă de 38 de ani, a făcut dezvăluiri neașteptate la emisiunea pe care Cătălin Măruță o moderează la postul de televiziune Pro TV. „Ce bărbat din showbiz ți-a făcut avansuri fără ca presa să afle?”, a fost întrebată Lora, care a răspuns imediat: ”Iulian Moga”. „N-a aflat presa, dar noi am fost împreună. I-a reușit cucerirea acum 10 ani sau 11. Eram puștani amândoi. Am fost iubiți vreo două luni”, a adăugat artista, potrivit revistei Unica.

În cadrul aceleiași emisiuni, Lora a fost pusă să o caracterizeze pe Doinița Oancea, fosta iubită a lui Ionuț Ghenu, actualul ei iubit. ”Frumoasă, răzbunătoare și geloasă”, a comentat Lora.

Lora a fost cerută în căsătorie de două ori

Lora, pe numele său real Laura Petrescu, are 37 de ani. Este o cântăreață de muzică pop-dance. S-a născut în Vaslui și a absolvit liceul „Sfânta Maria” din Galați. În ceea ce privește viața personală, Lora a fost căsătorită cu comediantul Dan Badea, însă povestea lor de dragoaste nu a avuty un final fericit. După doi ani de mariaj, pe 13 octombrie 2014 cei doi au divorțat oficial. În prezent, Lora formează un cuplu cu Ionuț Ghenu.

Lora a mărturisit că a fost cerută în căsătorie de două ori de actualul ei iubit, Ionuț Ghenu.

„Am primit de la Ionuț două inele de logodnă și o verighetă. (…) Verigheta este un ineluș, din punctul meu de vedere, cu niște diamante frumoase și îmi place”, a declarat Lora la o emisiune de televiziune.

Lora și Ionuț Ghenu formează o echipă și în plan profesional, el fiind managerul ei, astfel că angajamentele profesionale i-au determinat de multe ori să își schimbe prioritățile din viața privată.

citește și...