Prognoza meteo, 2 noiembrie 2020: vremea se mai încălzește ușor

02.11.2020, 11:06
Prognoza meteo, 2 noiembrie 2020: vremea se mai încălzește ușor
Prognoza meteo, 2 noiembrie 2020: vremea se mai încălzește ușor

Vremea începe să se mai încălzească puțin în următoarea perioadă. Începutul lunii noiembrie aduce temperaturi ușor mai ridicate față de normalul acestei date din calendar.

Conform ANM, temperaturile maxime ale zilei se vor încadra între 6-8 grade în zonele montane, iar minime vor fi între -2 si -3 grade. În Banat, Crișana, Maramureș și nordul Transilvaniei va mai ploua slab.

În Muntenia, cerul va fi senin în anumite regiuni, cu temperaturi normale pentru această perioadă. Maxima zilei va fi de 16 grade Celsius în Călărași.

Vreme caldă pentru început de noiembrie

În Capitală, vremea va fi frumoasă, iar maximele vor ajunge la 16 grade Celsius. Și în zilele următoare, valorile termice vor fi ridicate pentru această perioadă.

Marți, 3 noiembrie, în mare parte a țării vom avea parte de temperaturi între 10-12 grade. Temperaturile vor ajunge și la 18 grade Celsius. Mai scăzute vor fi în zonele montane, acolo unde maximele vor ajunge până la 9 grade Celsius.

Precipitațiile își vor face apariția doar în Banat și Crișana. Pe timpul nopții, minimele se încadrează între 6 și 9 grade.

citește și...