Claudia Pătrășcanu şi Gabi Bădălău se luptă pentru custodia copiilor. Solista a părăsit deja vila fostului soț

12.09.2019, 12:22

Căsnicia Claudiei Pătrășcanu cu Gabi Bădălău a ajuns la final! În urmă cu o lună, artista a anunțat că divorțează de tatăl copiilor săi, după un mariaj de 5 ani. Au împreună doi băieți, Gabriel Mihail și Nicolas.

Claudia Pătrășcanu şi Gabi Bădălău se luptă pentru custodia copiilor. Solista a părăsit deja vila fostului soț

Acum, cei doi se luptă în instanță pentru custodia micuților lor, dar şi pentru împărţirea bunurilor comune. Pe 22 august Claudia Pătrășcanu a mărturisit că pune punct acestui mariaj. Tot atunci, solista a înaintat cererea de divorț, la Judecătoria Bolintin Vale. Se pare că cei doi soți nu au ajuns la un numitor comun, așa că se vor duela în instanță pentru copii și partaj, scrie Click!

Mai mult de atât, Claudia Pătrășcanu a părăsit deja vila din Bolintin Vale, în care a locuit cu soţul ei, Gabriel Bădălău.

‘După atâta umilinţă, abuz emoţional, infidelităţi, lipsa de lângă cei mai minunaţi copii, jigniri, minciuni, renunţ! Renunţ la viaţa falsă şi tristă pe care am îndurat-o într-un an, cât într-o sută! Vreau să lupt, dar nu sunt singură, ci cu Dumnezeu. Lupt pentru cei mai curaţi şi sinceri oameni din viaţa mea (copiii mei)!
Veţi creşte cu iubire şi linişte, restul nu contează! Atâta timp cât Dumnezeu ne dă sănătate, le putem face pe toate! M-aţi întrebat luni la rând de ce nu mai postez cu «soţul». Şi-a vândut sufletul pentru nimic şi nu i-a păsat de nimeni şi nimic, doar de cruzime! Noapte binecuvântată tuturor!’, a dezvăluit aceasta pe Facebook.
Reacţia lui Gabi Bădălău nu a întârziat să apară: ‘Cel mai josnic este acel om care în momentul în care se supără pe tine neagă faptele tale bune, îţi dezvăluie secretele, te vorbeşte de rău, uită tot ce ai făcut pentru el şi te descrie altora într-un mod lipsit de bun simţ’, a scris el pe rețelele de socializare.
citește și...