FOTO / Ce frumoasă s-a făcut fiica lui Virgil Ianțu. O mândrețe de fată!

26.09.2020, 08:49
FOTO / Ce frumoasă s-a făcut fiica lui Virgil Ianțu. O mândrețe de fată!
FOTO / Ce frumoasă s-a făcut fiica lui Virgil Ianțu. O mândrețe de fată!

Fiica prezentatorului de televiziune Virgil Ianțu s-a transformat într-o tânără superbă. Jasmina este cuceritoare.

Prezentatorul de televiziune Virgil Ianțu are toate motivele să fie mândru. Este tatăl unei adolescente superbe, Jasmina, care are 15 ani. Jasmina este rezultatul poveștii de dragoste pe care Virgil Ianțu o trăiește cu Roxana.

La 15 ani, fiica lui Virgil Ianțu este fermecătoare și cucerește pe toată lumea cu aparițiile ei. Este delicată, elegantă și pasionată de modă, după cum se poate vedea din fotografiile pe care le postează pe rețelele de socializare, acolo unde are o mulțime de admiratori.

Anul trecut, Jasmina mărturisea la emisiunea ”La Măruță”, de la Pro TV, că își dorește să studieze designul vestimentar în stăinătate, dar și să-și încerce norocul în lumea modelling-ului.

Ce relație are Virgil Ianțu cu fiica sa, Jasmina

„E apropiată și de mama ei, și de mine, în aceeași măsură, și suntem norocoși din punctul acesta de vedere, vorbim despre absolut orice. Nu există subiect tabu, asta înseamnă o comunicare mai bună, pentru că așa am început relația cu ea”, spunea prezentatorul de televiziune Virgil Ianțu despre relația cu fiica sa.

 

Virgil Ianțu nu e căsătorit cu femeia care i-a dăruit un copil

Prezentatorul de televiziune Virgil Ianțu a vorbit despre relația sa cu Roxana, femeia care i-a dăruit un copil.

”Nu am ezitat niciodată să fac marele pas, l-am făcut. Am o familie frumoasă, o fată care, din fericire, seamănă leit cu mama şi faptul că armonia, de care aminteam mai sus, este prezentă şi ne defineşte familia, reprezintă în sine marele pas. Probabil că va veni şi oficializarea la un moment dat, dar suntem încă prea tineri pentru asta”, a declarat Virgil Ianțu.

Întrebat cine lasă de la el în relația cu Roxana, Virgil Ianțu a afirmat:

”Facem terapie de cuplu de trei ori pe săptămână, nu ne vorbim în zilele dintre şedinţele de terapie, iar în weekend stăm separaţi. În rest ne înţelegem perfect. E o reţetă de succes până acum.  Sunt pus pe glume, ştiu”.

 

 

citește și...