Florin Piersic: ”Sunt foarte speriat de tot ce se întâmplă, mai ales că am avut niște colegi care s-au îmbolnăvit”

07.09.2020, 16:24
Florin Piersic: ”Sunt foarte speriat de tot ce se întâmplă, mai ales că am avut niște colegi care s-au îmbolnăvit”
Florin Piersic: ”Sunt foarte speriat de tot ce se întâmplă, mai ales că am avut niște colegi care s-au îmbolnăvit”

Renumitul actor Florin Piersic, în vârstă de 84 de ani, a făcut declarații despre această perioadă de criză provocată de pandemia de coronavirus.

Florin Piersic a declarat că este speriat de tot ceea ce se întâmplă și că în ultimele luni a stat mai mult izolat.

”Nu am făcut nimic! Am așteptat șase luni de zile, am stat cât am putut mai izolat. Am avut grijă, dar n-am putut să stau chiar foarte izolat, pentru că toată lume m-a sunat.

Trebuie să mă îngrijesc și eu, pentru că ferească Cel de Sus să nu mi se întâmplă ceva. Sunt foarte speriat de tot ce se întâmplă, mai ales că am avut niște colegi care s-au îmbolnăvit.

Doamne ajută, au scăpat, dar suntem toți foarte speriați…Dar știi cum e, doar cum vrea Dumnezeu”, a declarat Florin Piersic pentru click.ro.

Legendarul artist a mărturisit că a ținut permanent legătura cu cei doi copii ai săi și cu nepoții prin intermediul tehnologiei.

”Am vorbit foarte mult la telefon. Și cu Florin junior și cei doi copii ai lui, mă refer la nepotica mea de 13 ani și la Sasha care are și el 3 ani.

Dar și cu fiul meu Daniel, care locuiește la Viena și are și el doi băieți mari. Am un nepot de 10 ani, și altul de 6 ani. Sunt foarte liniștit și bucuros de ei. Poate ne-au lipsit îmbrățișările, revederile, dar am stat conectați permanent”, a mai spus acesta.

E bucuros că s-a întors pe scenă

Duminică, 6 septembrie 2020, Florin Piersic a revenit pe scenă la Grădina de Vară a Teatrului Herăstrău, în piesa “Străini în noapte”, alături de Medeea Marinescu.

”A fost și este o perioadă grea în continuare. Am o bucurie că am putut din nou să mă întâlnesc cu publicul meu minunat, cu publicul meu drag. Pentru un actor, 6 luni de pauză nu a fost ceva rău, mă refer aici strict la piesă, pentru că eu o știu ca pe apă. Gândiți-vă că astăzi este a 1.119-a reprezentație. Însă, personal vorbind, am avut emoția plăcută a revederii spectatorilor. Pentru mine publicul este partenerul pe care îl iubesc cel mai tare”, a mai declarat reputatul actor pentru sursa citată.

citește și...