FOTO / Amănunte mai puțin cunoscute din viața Iuliei Vântur. ”În copilărie nu mi s-a permis”

26.08.2020, 16:04
FOTO / Amănunte mai puțin cunoscute din viața Iuliei Vântur. ”În copilărie nu mi s-a permis”
FOTO / Amănunte mai puțin cunoscute din viața Iuliei Vântur. ”În copilărie nu mi s-a permis”

Vedeta de televiziune Iulia Vântur este foarte atașată de animale. De-a lungul anilor, vedeta a avut mai mulți căței. Aceasta a mărturisit că, în copilărie, familia nu i-a permis să aducă animale în casă.

Într-o postare pe care a făcut-o pe Facebook, Iulia Vântur a vorbit cu emoție despre animalele ei de companie. Primul ei cățel, Gyzmo, l-a avut atunci când s-a mutat singură, iar atunci când a plecat în India, acesta a rămas în grija părinților ei. Printre altele, Iulia Vântur a mărturisit că și-a dorit să aibă un cățel ca animal de companie încă din copilărie, însă acest lucru nu i-a fost permis.

”Am învățat iubirea necondiționată și loialitatea de la cățelul meu. Întotdeauna mi-am dorit un cățel, însă în copilărie nu mi s-a permis să țin un cățel în casă, așa că atunci când m-am mutat singură… Gyzmo a apărut în viață mea; un yorkshire terrier drăgălaș, care mi-a făcut viață mai frumoasă; un suflețel bun și vesel.

Când am început să călătoresc foarte mult, am fost nevoită să-l las pe Gyzmo cu părinții mei și ghici ce…. tatăl meu (care nu era de acord cu un cățel în casă) și Gyzmo, au devenit de nedespărțit. Gyzmo este acum fiul părinților mei și nu am putut să-l iau înapoi de la ei, nicio șansă! Știu că sunt fericiți împreună și că Gyzmo a fost menit să fie cu părinții mei. Îl iubesc și sunt recunoscătoare pentru suflețelul lui iubitor și pentru că “are grijă” de părinții mei.

Apoi, în India, am întâlnit-o pe “my love”, o lady cu blană gry, superbă, cu care m-am connectat pentru totdeauna și pe… Toro, cel mai cool cățel . Viața este mai frumoasă cu ei în jur, suflete pure”, le-a împărtășit Iulia Vântur fanilor săi din mediul online.

Ce spune Iulia Vântur despre căsătorie

Vedeta de televiziune Iulia Vântur este stabilită de câțiva ani în India, țara de origine a iubitului ei, starul bollywoodian Salman Khan. Iulia Vântur este întrebată adeseori despre o eventuală căsătorie. În cadrul unui interviu, vedeta a făcut declarații în acest sens.

”O doamne, această întrebare continuă și continuă. La un moment dat mi s-a pus pe repet. Cred că este mai important ceea ce simt oamenii unul față de celălalt. Să petrecem timp împreună este mai important decât orice alt lucru. Chiar și părinții mei m-au întrebat: ”Când te vei mărita?” Iar eu i-am spus mamei mele: ”Mamă, vrei să fiu fericită sau doar căsătorită?” Pentru că doar căsătorită, doar așa, pot să fiu și mâine. Atunci a fost ultima dată când mama m-a întrebat despre căsătorie”, a spus Iulia Vântur.

”Cred că este mult mai important să stai lângă cineva și ce simți. Este mai important să îți petreci viața lângă cineva decât acele acte sau alte lucruri”, a adăugat ea.

 

citește și...