Mihaela Rădulescu, o mamă foarte modernă! Cum le răsfață pe iubitele fiului său

31.08.2019, 10:59

Mihaela Rădulescu a povestit în repetate rânduri că are o relație foarte apropiată cu fiul său, Ayan, iar acum a ajuns în postura de „soacră”, care îi place foarte mult. 

Băiatul Mihaelei a crescut și are acum 15 ani, vârstă la care a început să aducă fete acasă. Mama lui nu doar că i-a permis, ba chiar s-a purtat exemplar cu adolescentele și a fost preocupată să afle dacă părinții lor știu că vor petrece noaptea la Ayan. 

Mihaela le-a pregătit mic-dejunul iubitelor lui Ayan

„Ayan are 15 ani și are iubită. Vine acasă și doarme cu ea. Eu tot timpul mi-am făcut filmul asta cu cum o să fiu eu când o să fiu soacra. Am avut un blocaj așa. Că orice mamă responsabilă am întrebat dacă părinții ei știu și dacă o lasă. Mi-a spus că părinții ei nu știu că ea are 18 ani. M-am și trezit mai devreme să mă apuc să le fac micul-dejun dimineață, e o situație nouă cu care văd că mă descurc bine. Problemă e că deja suntem la următoarea, mi s-a explicat deja că „mama, m-am cam plictisit”. La vârstă asta are nevoie de experimente și încercări”, a dezvăluit Mihaela într-o emisiune TV.

citește și...