Ce viață de lux duce Mihaela Rădulescu la Monaco! Diva va împlini în curând 51 de ani

30.07.2020, 10:59

De ani buni, Mihaela Rădulescu trăiește la Monte Carlo, după ce a divorțat de tatăl fiului său, Elan Schwartzenberg. Înțelegerea celor doi a fost ca afaceristul să îi cedeze vedetei unul dintre cele mai luxoase apartamente din Monte Carlo. În plus, el s-a oferit să achite în întregime şi cheltuielile legate de pregătirea şi dezvoltarea băiatului lor, Ayan.

Mihaela Rădulescu își permite orice

Mihaela Rădulescu trăieşte pe picior mare la Monte Carlo datorită fostului ei soț. Conform Click!, suma plătită de milionar pentru etajul cumpărat în cel mai scump bloc din Principat fiind de 12,5 milioane de euro. De asemenea, de ceva timp, Mihaela a reuşit să obţină şi statutul de rezident în Principat, acolo unde o duce foarte bine, alături de iubitul ei, Felix Baumgartner.

Oricine ar fi invidios de fiecare dată când postează fotografii de la Monaco! Pentru că se apropie ziua sa de naștere, Mihaela Rădulescu vrea să și-o serbeze în stil mare. Pe 3 august, diva de la Monaco va împlini 51 de ani.

Își va serba ziua de naștere în curând

Pe rețelele de socializare, Mihaela Rădulescu s-a lăudat cu vila prietenei sale, actrița Jessica Stockmann. Vedeta își petrece majoritatea timpului în casa actriței, care arată spectaculos.

”Acum asta a fost stația mea perfectă! La 3 minute de Monaco, o vilă uluitoare de închiriat pentru o zi, un weekend, o săptămână sau o lună. 7 dormitoare, toate cu vedere la mare, arată și se simte că cerul e perfect. Fiecare detaliu, conceptul din spatele fiecărei camere și colțuri, a fost creat pentru a vă distra în toate felurile posibile.

Piscină, sală de gimnastică, sală de cinema, jocuri, terase, grădină imensă, intimitate totală și toate, într-un limbaj de lux. Vacanțe, petreceri private, nunți, evenimente, totul se poate încadra aici. În spatele acestui cer incredibil e o femeie super, actrița germană Jessica Stockmann. Am fost în multe locuri frumoase, dar acesta este magic. După cum vedeți, ne place să vorbim despre La Villa Monaco. Este o bijuterie rară, ascunsă. Și asta sunt eu, fericită, a scris vedeta.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Coming back later with details. @lavillamonaco @_jessicastockmann_ . Pic by @nici.stc #heaven #gem #inlove

O postare distribuită de Mihaela Schwartzenberg (@mihaelaradulescuschwartzenberg) pe

citește și...