Carmen Rădulescu a devenit bunică. ”S-a oprit timpul în loc, am râs, am plâns”

05.07.2020, 10:18
Carmen Rădulescu a devenit bunică. ”S-a oprit timpul în loc, am râs, am plâns”
Carmen Rădulescu a devenit bunică. ”S-a oprit timpul în loc, am râs, am plâns”

Cântăreața Carmen Rădulescu este mai fericită ca niciodată. A devenit bunica unui băiețel.

În anul 1988, Carmen Rădulescu s-a căsătorit cu Sorin Oprea, fiul dirijorului Paraschiv Oprea. În anul 1989, cântăreaţa l-a adus pe lume pe fiul ei, Sorin. Acesta are 31 de ani, este de profesie pilot și este căsătorit de trei ani cu Andreea. Sorin a devenit tătic zilele acestea. Soția sa a adus pe lume un băiețel, care a primi numele Vladimir.


Carmen Rădulescu este în culmea fericirii

Carmen Rădulescu este în culmea fericirii după ce fiul său a făcut-o bunică. Artista a transmis un mesaj plin de emoție pe contul său de socializare.

“Bucurie fără margini, fericire şi împlinire, strig şi dau de veste, să se-audă peste mări şi ţări: am devenit bunicuţă! Eram pregătită sufleteşte pentru acest minunat eveniment , dar când am primit vestea că a venit pe lume primul nepoţel… s-a oprit timpul în loc. Am plâns, am râs şi iar am plâns…de fericire!

Toate florile din lume pentru copiii mei frumoşi şi buni, Andreea şi Sorin. BINE AI VENIT PE LUME , micuţule Vladimir ! Fii binecuvântat, o viaţă frumoasă îţi doresc, să fii sănătos şi voios, să creşti mare şi frumos! Doamne câtă bucurie şi fericire mi-ai dăruit ! Îţi mulţumesc mult, din tot sufletul!,

? Să vă trăiascăăăă , dragii mamei… să vă aducă numai bucurii!”, a scris Carmen Rădulescu pe contul său de pe o rețșea de socializare.

Cine este Carmen Rădulescu

Carmen Rădulescu, în vârstă de 56 de ani, a apărut prima dată pe scenă la vârsta de trei ani, iar la 14 ani începe deja să participe la diferite festivaluri interjudeţene de muzică uşoară. A fost una dintre cele mai cunoscute artiste din generaţia de aur. A lansat şlagăr după şlagăr, printre melodiile care s-au bucurat de un imens succes la public numărându-se cântece precum: „Speranţă, dă-mi speranţă”, „Muzica te cheamă” şi „Nu ştiu”.

citește și...