Ce declarație i-a făcut Andreea Marin iubitului ei: ”Viața te oprește lângă un om pe care să-l iubești”!

04.07.2020, 12:54
Ce declarație i-a făcut Andreea Marin iubitului ei: ”Viața te oprește lângă un om pe care să-l iubești”!
Ce declarație i-a făcut Andreea Marin iubitului ei: ”Viața te oprește lângă un om pe care să-l iubești”!

În urmă cu câteva zile, Andreea Marin l-a aniversat pe partenerul ei de viață, Adrian Brâncoveanu, ocazie cu care i-a făcut o frumoasă declarație de dragoste în mediul online.

Andreea Marin radiază de fericire alături de actualul său iubit, Adrian Brâncoveanu. De ziua de naștere a acestuia, vedeta de televiziune i-a făcut urări publice.

„La mulți ani, dragoste”, a notat Andreea Marin pe contul său de pe o rfețea de socializare.

„Te trezești într-o zi îmbrățișând un om drag și înțelegi că acolo e locul tău. O mână se joacă în părul tău. Un zâmbet pornește firesc din colțul gurii tale. Ce altă fericire să vrei? Așa se întâmplă, viața te oprește lângă un om pe care să-l iubești”, a mai scris vedeta în dreptul unei fotografii în car apare alătui de partenerul ei.

Ce a atras-o la actualul iubit

Andreea Marin și-a găsit liniștea alături de actualul ei iubit, Adrian Brâncoveanu. Aceasta a afirmat că a atras-o foarte mult bunătatea la actualul ei iubit, Adrian Brâncoveanu.

”Voi vorbi doar în numele meu. M-a atras potrivirea noastră. Bunătatea. Frumusețea din interior”, a declarat vedeta într-un recent interviu.

Întrebată dacă mai crede în căsătorie după trei mariaje eșuate, Andreea Marin a afirmat:

”Da, cred. Potrivirea între oameni este, e adevărat, o loterie. Momentele în care viețile li se unesc ar putea fi nepotrivite, nu doar caracterele lor. Dacă ai întâlni același om când a trecut mai mult prin viață, poate că destinul relației ar fi altfel sau dacă el te-ar întâlni pe tine când s-ar dovedi că ești mai înțeleaptă. În același timp, e și o chestiune de chimie pe termen lung. Dar eu nu mă plâng și nu am nostalgii din acest punct de vedere, dimpotrivă. Dragostea o trăiesc la timpul prezent”.

Fiica ei, cea mai mare realizare

Vedeta de televiziune Andreea Marin are o fiică adolescentă din mariajul cu binecunoscutul artist Ștefan Bănică Junior. Relația dintre cele două este una extrem de apropiată.

”Mi se pare cea mai mare provococare a vieții mele. E cea mai mare realizare. N-am făcut nimic mai important în viața asta, au putut exista milioane de aplauze, proiecte de succes, nimic nu se compară cu realizarea care e sânge din sângele tău”, a declarat Andreea Marin.

 

citește și...