Scene de groază în Parcul Tineretului din Capitală: un bărbat înarmat cu două cuțițe a urmărit doi copii

21.08.2019, 15:20
Scene de groază în Parcul Tineretului din Capitală: un bărbat înarmat cu două cuțițe a urmărit doi copii
Scenele au avut loc ziua în amiaza mare

Parcul Tineretului din București a fost ieri scena unui eveniment care pare desprins din filmele de groază. Un bărbat care avea două cuțite asupra lui i-a alergat pe doi copii.

Din fericire, o tragedie a fost evitată grație intervenției polițiștilor locali, scrie Antena 3. Cei doi copii, de 11 și 13 ani, au solicitat ajutorul unui echipaj al Poliției Locale, care patrula în parc. După ce le-au povestit agenților că au fost alergați de un individ care avea două cuțite și l-au indicat pe agresor, polițiștii l-au prins și l-au imobilizat.

Agresorul consumase alcool

„Doi copii au fost alergați de către un bărbat înarmat cu cuțite. Cazul s-a petrecut ieri, în Parcul Tineretului din Capitală. Nu s-a ajuns la o tragedie datorită intervenției unei patrule din cadrul Poliției Locale a Municipiului București. În urma controlului corporal efectuat asupra suspectului – care prezenta și halenă alcoolică – au fost găsite două cuțite cu lama de aproximativ 10 cm. În urma verificărilor s-a constatat faptul că persoana în cauză se numește S. P, în vârstă de 64 ani, domiciliat în municipiul București, iar după identificare cel în cauză a fost predat pe bază de proces-verbal lucrătorilor Poliției Capitalei, pentru continuarea cercetărilor”, a comunicat Poliția Locală a Municipiului București. 

 

citește și...