Alexandru Arșinel a ajuns la spital! Ce se întâmplă în aceste momente cu actorul

03.07.2019, 10:34

Clipe grele pentru Alexandru Arșinel! Celebrul actor a ajuns în stare gravă la spital, după ce o bună perioadă de timp s-a simțit tot mai rău.

Alexandru Arșinel a ajuns la spital! Ce se întâmplă în aceste momente cu actorul

Alexandru Arșinel a acuzat stări de rău și a fost nevoie de intervenția medicilor. El a împlinit de curând 80 de ani și spunea, în urmă cu o lună, că nu stă foarte bine cu sănătatea.

Din fericire, acesta se simte mai bine acum, însă doctorii au decis să îl țină sub observație.

‘Organismul este o chestie de mașinărie totală, dacă sare niște curse ale motorului, motorul se îneacă. Așa e inima. Inima nu a mai oxigenat creierul. Credeți-mă pe cuvânt că am trecut printr-o mare cumpănă, sper ca într-o lună de zile până mă mut la Sinaia să-mi mai revin’, a spus Alexandru Arșinel, pentru Antena Stars.

“Faptul că am această supărare de acasă mă face uneori să uit de mine cu săptămânile. Dacă nu mă gândesc la problemele de sănătate, e bine. Dacă mă gândesc, încep să fac tensiune. Mai merg la doctor cu unele probleme de tensiune, rinichiul văd că funcţionează, dar cu picioarele sunt nasol. Masa musculară mă supără, nu prea mai am muşchi la picioare, nu mă mai ţin picioarele. Iau foarte multe medicamente, în jur de 20 de pastile pe zi’, a mai declarat actorul.

citește și...