Ozana Barabancea a slăbit 60 de kilograme! Cum arată în costum de baie

08.08.2019, 13:17
Ozana Barabancea a slăbit 60 de kilograme! Cum arată în costum de baie
Ozana a ajuns acum la 68 de kg

Ozana Barabancea a reușit să slăbească spectaculos, iar acum, mândră de rezultat, și-a etalat noile forme în costum de baie.

Ozana Barabancea a slăbit 60 de kilograme! Cum arată în costum de baie

Jurata de la „Te cunosc de undeva” a urmat, de-a lungul timpului, numeroase diete, însă fără să ajungă la un rezultat care să o mulțumească.

Potrivit Click, acum doi ani solista a apelat la o intervenție de micșorare a stomacului, iar de-atunci nu s-a mai oprit din slăbit.

„Sunt atât de fericită că am redevenit tânără, feminină și finuță! De la 128 de kg, unde de abia încăpeam în ecran, am ajuns o finețe de femeie”, a declarat Ozana.

Ozana a slăbit în aproximativ doi ani

Astfel, din iunie 2017, atunci când a fost operată, și până în prezent artista a dat jos nu mai puțin de 60 de kilograme, ajungând să cântărească 60.

„Mănânc de trei ori pe zi, din cinci în cinci ore. Important este să nu beau nimic în timpul mesei, să beau cu jumătate de oră ori înainte, ori după masă”, a mai spus vedeta.

Pentru a își tonifia musculatura, Ozana face sport și beneficiază de ajutorul unui antrenor personal.

Mulțumită că a ajuns la silueta din studenție, artista, în vârstă de 50 de ani, s-a fotografiat în costum de baie, cu zâmbetul pe buze.

 

citește și...