Ce a postat Maria Constantin pe Facebook înainte de înmormântarea lui Marcel Toader i-a înfuriat pe fani!

07.08.2019, 13:25
Ce a postat Maria Constantin pe Facebook înainte de înmormântarea lui Marcel Toader i-a înfuriat pe fani!
Maria nu a mers la priveghiul lui Marcel

Maria Constantin, ultima dintre cele șase soții ale lui Marcel Toader, a lipsit de la priveghiul acestuia și nici nu și-a anunțat prezența la înmormântare.

În timp ce familia și apropiații își luau adio de la fostul rugbist, Maria Constantin își vedea liniștită de viața ei. Solista a postat ieri pe Facebook o fotografie în care este foarte zâmbitoare, iar fanii au reacționat imediat. Mulți dintre ei au criticat-o pe Maria și i-au reproșat că nu îi pasă deloc de moartea fostului său soț.

Solista de muzică populară și Marcel Toader au avut un divorț cu scandal, presărat cu acuzații de infidelitate. La auzul veștii că fostul sportiv s-a stins din viață, Maria a declarat: „Sunt înmărmurită de durere”.

Marcel Toader a decedat sâmbătă, din cauza unui infarct pe care l-a suferit în timp ce se afla la masă. În tinerețe, afaceristul a jucat rugby la Steaua, echipă cu care a câștigat trei titluri de campion. Totodată Toader a făcut parte din lotul selecționatei de rugby a României la Campionatul Mondial din 1987.

 

citește și...