Mama lui Marcel Toader nu-şi revine după moartea fiului său! Ce a făcut femeia la priveghiul acestuia

07.08.2019, 11:10

Familia lui Marcel Toader nu poate trece de șocul că trebuie să-l înmormânteze atât de devreme.

Mama lui Marcel Toader nu-şi revine după moartea fiului său!

Mama afaceristului, Rădiţa, nu-şi revine după moartea fiului său şi încearcă să îşi adune puterile pentru a se ocupa de cele lumeşti pentru Marcel Toader. Femeia de 80 de ani îşi va conduce băiatul pe ultimul drum, miercuri, 7 august.

“Doamne, de ce mi-ai luat copilul? “Copilul meu, datorită ție eu trăiesc! Iubirea mea, copilul meu! Mă doare sufletul”, a strigat femeia neîncetat în momentul în care trupul neînsufleţit al lui Marcel Toader a fost depus la casa mortuară din Constanța.
Rădița Toader l-a avut tot timpul alături pe nepotul său, Maximilian. Mama lui Marcel Toader a aflat de la televizor că fiul ei a murit. Primele momente în care a auzit cea mai nefericită veste a vieții sale au fost dramatice pentru Rădița Toader.

Femeia a aflat de la tv că fiul ei a murit

O nepoată a sunat-o să o întrebe dacă a putut lua legătura cu băiatul ei și i-a dezvăluit că se zvonește că omul de afaceri ar fi murit.
‘Am avut înțepături în tot corpul, am început să tremur și să țip. Am mers la o vecină, dar nu a îndrăznit să-mi spună. Vecina nu se putea stăpâni mai mult ca mine. Am închis televizorul, nu puteam suporta. Am încercat să-l mai sun o dată și nu mi-a răspuns. Am început să țip, au venit vecinele la mine. M-a sunat și Raluca (mama lui Maximilian, fiul lui Marcel – n.r.), era la munte și mi-a spus că a murit Marcel. Nu m-am gândit să pierd așa o bunătate de copil. Mă ajuta. La toate spitalele din București m-a dus, mi-a trimis medicamente din Franța. Avea grijă de mine’, a declarat Rădița Toader pentru spynews.ro.
citește și...