A intrat cu duba într-un TIR, intenţionat! Mesajul șocant al tânărului de 22 de ani, care era live pe Facebook

06.08.2019, 12:02

Scene șocante pe o autostradă din Germania! Un șofer român a intrat cu duba într-un TIR, intenţionat. Tânărul de 22 de ani din Deva era live pe Facebook.

A intrat cu duba într-un TIR, intenţionat! Mesajul șocant al tânărului de 22 de ani, care era live pe Facebook

Potrivit observator.tv, șoferul român a lovit intenționat un TIR, după ce aflase că a fost părăsit de iubita lui din țară, transmiţându-i acesteia un mesaj.

Claudiu C. muncea în Munchen, pe o camionetă de 3,5 tone, pe care a lovit-o într-un tir staționat pe o autostradă.

“Mamă, tată, nu vreau să vă spun decât că vă iubesc, vă iubesc mai mult ca orice pe lumea asta, pe voi. Pe Monica pot să zic că am iubit-o, am iubit-o mai mult decât a meritat, încă o iubesc, o iubesc foarte mult. Astăzi mi-a dat o veste foarte dezamăgitoare. Mi-a spus că ea nu mai vrea nimic, nu mai vrea nimic cu mine. Mi-a spus că ea se desparte de mine. Mi-a spus că ea nu mai vrea să aibă nicio legătură cu mine. Mi-a spus că nu mai vrea nimic cu mine, după trei ani de relaţie, după ce am aşteptat atât.

După câte am îndurat, după câte am sperat, după câte speranţe mi-am făcut, ea îmi spune că nu mai vrea nimic cu mine. În schimb, vrea cu altcineva, cu Iulian, un băiat foarte de treabă.” a fost mesajul tânărului, în transmisiunea live de pe reţeaua de socializare.

E interesant faptul că tânărul din Deva a ales să îşi creeze un cont nou de Facebook, de curând, pentru a transmite live sinuciderea. El avea un alt cont pe care era activ. La cel nou nu are priteni, fotografii sau vreo altă activitate, în afară de live-ul de luni seara şi o fotografie semnificativă, cu un bărbat pe patul de spital, cu un înger lângă el.

citește și...