Anamaria Prodan a slăbit 17 kg! Cum arată în costum de baie

06.08.2019, 11:24
Anamaria Prodan a slăbit 17 kg! Cum arată în costum de baie
Anamaria a slăbit 17 kg

Anamaria Prodan a fost în centrul atenției presei în ultima vreme, după ce l-a lovit pe Dan Alexa. Recent, impresara și-a afișat noua siluetă în costum de baie, după ce a slăbit nu mai puțin de 17 kg.

Deși pe 31 iulie Anamaria a ajuns la spital, unde a avut nevoie de perfuzii, se pare că și-a revenit foarte repede, la nici două zile aflându-se pe litoralul românesc, în Venus.

Impresara a postat pe o rețea socială mai multe fotografii în costum de baie, demonstrând că a reușit să slăbească și aibă un trup de invidiat la 46 de ani. 

„Am început foarte tare să am grijă de mine. Am început să slăbesc, am început să merg la sală. Mănânc normal, puțin, regulat.  Mă apropii de 50 de ani, fetele sunt mari, băieții cresc și trebuie să fie mândri copiii mei de mine. Mănânc pește, salate, fructe de mare, câteodată carne, dar manânc foarte puțin. Când sunt acasă, merg în fiecare zi la sală”, spunea Prodan recent, într-o emisiune TV. 

A ținut o dietă cu sucuri

În prezent, impresara a ajuns la 56 de kilograme, după ce a reușit să slăbească 17, cu o dietă și tratamente corporale.

„Și genă foarte bună, și regim alimentar, și tratamente corporale, și voință! Am 56 de kilograme acum. Normal aveam 54. Mai am 2”, a spus soția lui Reghecampf.

Vedeta a vorbit și despre regimul urmat, care a făcut-o să renunțe la alimentele solide și a băut doar sucuri din fructe și din legume timp de 14 zile.

„Eu dacă îmi doresc ceva, nu-mi stă nimic în cale! Este o dietă prin care toți sportivii mari ai lumii slăbesc. Nu am mai mâncat solid absolut nimic, doar sucuri. Nu e dificil, pentru că organismul de aia are nevoie. De vitamine. S-a curățat tenul, am slăbit frumos. Am băut sucuri de spanac amestecat cu kale, cu ginger, cu portocale cu sucuri naturale. Aveam doi litri de suc, în ultima perioadă nici nu mai puteam să-l beau pe tot. Poate beam un litru pe zi. Și apă, foarte multă apă. Aveam non-stop sucul în mână. Dacă mă opream undeva, îl puneam la frigider!”, a mai spus Anamaria. 

citește și...