Marcel Toader a murit cu o mare durere în suflet! Ce îşi dorea cu ardoare

05.08.2019, 16:15

Marcel Toader a decedat la vârsta de 56 de ani! Omul de afaceri avea o relaţie foarte bună cu fiul său, Maximilian, în vârstă de 22 de ani.

Cu toate acestea, el îşi dorea foarte mult să aibă şi o fetiţă, însă niciuna dintre fostele sale soţii nu a reuşit să îl facă tătic pentru a doua oară.

Marcel Toader a murit cu o mare durere în suflet! Ce îşi dorea cu ardoare

Anul trecut, atunci când fiul său a împlinit 21 de ani, Marcel Toader a publicat un mesaj emoţionat pentru acesta, în care specifica că îşi doreşte să fie şi tătic de fată.

“Au trecut 20 de ani de atunci. Sufletul meu este la fel de plin de dragoste și de drag. Sunt un tată fericit, mulțumesc, Maximilian Toader. Am genă bună? Lipsește o fetiță?”, a scris el în dreptul unei fotografii din tinereţe, alături de fiul său de un anişor.

„Visul meu a fost să am cinci copii. eu sunt un tip echilibrat, băiatul meu a fost lângă mine mereu. Îmi doresc foarte mult o fetiță pe care să o cheme Izabela”, mărturisea Marcel Toader, la Antena Stars.

Marcel Toader a murit în urma unui infarct. Tragedia s-a petrecut în timp ce afaceristul se afla la Periș, Ilfov, în casa avocatului său, iar echipajul SMURD chemat la fața locului nu a mai putut face nimic pentru a-i salva viața. Marcel Toader a fost resuscitat preț de 45 de minute. Marcel Toader va fi înmormântat miercuri, 7 august, în localitatea Cumpăna, de lângă Constanța.

citește și...