Diana Bișinicu, devastată de moartea nașului ei, Marcel Toader

04.08.2019, 17:56
Diana Bișinicu, devastată de moartea nașului ei, Marcel Toader
Diana este devastată de când a aflat de moartea nașului ei de cununie

Diana Bișinicu a primit cu mare durere vestea că nașul său de cununie, Marcel Toader, a încetat din viață la doar 56 de ani. 

Potrivit OK! Magazine, artista a postat pe o rețea socială un text despre cel care i-a fost naș pe vremea când forma o familie cu Gabriela Cristea.  

„Of, Naşu! Te-ai grăbit să pleci prea devreme dintre noi! De cinci ore vreau să scriu ceva şi nu îmi găsesc cuvintele! Îmi aduc aminte ziua de 6 mai 2012 când ne-am întâlnit să va cerem de nași! Entuziasmul tău, atitudinea ta părintească, veselia ta, percepția ta despre familie la momentul acela m-a făcut să simt că o alegere mai bună nu puteam face! Și nu, nu puteam face deoarece pentru noi ai fost mereu acolo…. oricând! Când Riana (n.r. fiica artistei) era micuță și se temea puțin de atitudinea ta impozantă îi spuneai că atunci când va crește veți fi cei mai buni prieteni, dar nu, nu veți mai fi! Însă sunt sigură că vei veghea asupra ei și a familiei tale care a rămas secată de durere! M-ai condus la altar pentru a-mi încredința mâna lui Cătălin, ne-ai pus cununiile pe cap, ne-ai adus copilul în rândul creștinilor, pentru acestea și pentru toată dragostea ta îți MULȚUMESC și îmi doresc din tot sufletul să fi simțit prețuirea noastră în cei 7 ani de când ai devenit părintele nostru spiritual! Sunt onorată că SUNT fina TA! Drum lin la stele, Nașule! ?”, a scris Diana.

Marcel Toader a decedat ieri, din cauza unui infarct pe care l-a suferit în timp ce se afla la masă. În tinerețe, afaceristul a jucat rugby la Steaua, echipă cu care a câștigat trei titluri de campion. Totodată Toader a făcut parte din lotul selecționatei de rugby a României la Campionatul Mondial din 1987. 

Omul de afaceri a fost în centrul atenției presei după trei căsnicii eșuate, cu Anamaria Ferentz, Gabriela Cristea și Maria Constantin. Divorțurile sale au fost presărate cu scandaluri și au ținut multă vremea prima pagină a ziarelor.

citește și...